(VIDEO) LUNA ĐOGANI I DALJE U ŠOKU: Od TEBE to nisam očekivala!
Foto: Youtube Screenshot

PRIZNALA

(VIDEO) LUNA ĐOGANI I DALJE U ŠOKU: Od TEBE to nisam očekivala!

Stars -

Po naređenju Velikog šefa, Andrijana Radonjić, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora dobile su priliku da sednu zajedno sa svima, porazgovaraju i otkriju sve što im je na duši, nakon strašne svađe i niza uvreda. Andrijana je iskoristila tu priliku, kako bi razjasnila sve što se između njih u prethodnih nekoliko dana dogodilo.

"Svi znaju koliko je meni krivo što nas tri ne pričamo, mene neke stvari povređuju i ja ne mogu protiv sebe. Ja sam bila zatečena, nisam znala šta da kažem. Rekla si za stolom da sam folirant i da te provociram, a nisam mogla da verujem da si mi rekla da idem kod mog tate", rekla je Andrijana.

Međutim, njeno izlaganje prekinula je Luna Đogani, koja je u šoku od trenutka kada je videla Andrijanu kako pojazuje Sanji srednji prst. Kako je to nešto u potpunosti neočekivano, na Lunu je to ostavilo veliki utisak.

"Ja moram da kažem da sam doživela šok kad si to uradila! Ti si devojka koja osam meseci nisi opsovala, nisi ništa loše uradila, a ti pokazuješ srednji prst! Izvini, ali ja sam morala da ti kažem to, stvarno je za mene bio šok", rekla je Luna.

"Nisam znala šta drugo da joj kažem!" odgovorila joj je Andrijana.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KAMERE KURIRA NA LICU MESTA: 12.000 ljudi peva u glas! ŽELJKO ZAPALIO SPLIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track