TIHOMIR IZNEO PRAVU ISTINU O ZORICI: Otkrio je šta su sve radili u ostavi i da li želi da je smuva!
Foto: Printscreen/TV Happy

SVI SUMNJAJU

TIHOMIR IZNEO PRAVU ISTINU O ZORICI: Otkrio je šta su sve radili u ostavi i da li želi da je smuva!

Stars -

Učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Tihomir Filipović, u centru je pažnje prethodnih dana zbog odnosa sa Zoricom Dukić.

On je danas odgovarao na pitanja i otkrio da li je zaista došlo do poljupca između njih dvoje.

Zorica Dukić i dalje negira da si je poljubio. Da li i dalje stojiš iza svog stava?

- Naravno da stojim iza svake izgovorene reči bez obzira što smo u rijalitiju gde ljudi često govore laži da bi dobili neki marketing. Da, bilo je poljupca u ostavi, lizuckanja jezikom na par sekundi i to je to... Ne vidim šta je tu strašno da se digne ovolika prašina.

foto: Printscreen/TV Happy

Da li ti smeta Zoričina izjava da nemaš ni stila, ni stava, ni para da bi bio njen momak?

- Što bi Dino Merlin rekao: "Nije sreća para puna vreća, to znaju oni što je imaju". Naravno da mi ne smeta, ima pravo da priča šta želi, ipak ona gleda sve kroz novac što je pogrešno, jer ljubav iz koristi je u stvari propast. Stila imam. Moj konačan odgovor je da smo ona i ja dva sveta različita.

Anamarija tvrdi da joj ne smetaju tvoja osećanja prema Dukićevoj, te da samo želi da budete u korektnom odnosu u vili. Da li joj veruješ ili i dalje misliš da gaji emocije prema tebi?

- Posle izgovorenih reči od strane Zorice Dukić gde je pokazala svoje pravo lice pretnjama i vređanjem moje porodice, te simpatije su se ugasile. Anamarija i ja smo uspeli da izgladimo odnos i da budemo drugrari. Drago mi je zbog toga i nadam se da će tako ostati.

foto: Printscreen/TV Happy

Da li je tvoja izjava da si samo želeo da pokažeš Zorici da možeš da je imaš i bez para iskrena, ili izrečena u revoltu?

- Naravno da jeste iskrena jer me je privlačila njena spoljašnja lepota. Kada sam upoznao njenu unutrašnju stranu, gde ona prljavo vređa moju porodicu, fizički nasrće na mene i poliva me, iskreno sam se razočarao.

Da li ćeš odustati ili ćeš i dalje pokušavati da je osvojiš?

- To je za mene gotova priča posle tih uvreda koje ja njoj nikada ne bih uputio. Nije se ponela kao dama, kako se predstavlja ovde, a ja ću uvek biti gospodin, tako da šmekerski stavljam tačku na bilo kakav kontakt sa njom.

foto: Happy Prinstskirn

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) TURILA PLASTIČNE ZUBE, PA NE MOŽE DA IH IZVADI! Svi vrište od smeha, njoj nije do šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track