(FOTO) SVI DETALJI SA GLAMUROZNOG VENČANJA ĆERKE SRPSKE LEGENDE: Piksi nije mogao da izdrži, pa se usred svadbe RASPLAKAO!
Foto: Printscreen/ Instagram

UŽIVALI

(FOTO) SVI DETALJI SA GLAMUROZNOG VENČANJA ĆERKE SRPSKE LEGENDE: Piksi nije mogao da izdrži, pa se usred svadbe RASPLAKAO!

Stars -

Jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, Dragan Stojković i njegova supruga Snežana Stojković sumiraju prve utiske nakon veličanstvene ceremonije koja je održana na jugu Francuske.

Najmlađa naslednica Dragana i Snežane, Anja Stojković je pred više stotina zvanica u subotu u najluksuznijem gradiću na jugu Francuske, Antibu, organizovala svadbenu ceremoniju na kojoj se udala za supruga, reli vozača Igoa Valentea. Ceremonija je koštala više miliona, a svi gosti bili su smešteni u luksuznom hotelu u kojem im je bio plaćen boravak od nekoliko dana. Anju je do oltara koji je bio ukrašen belim cvećem doveo otac Dragan Stojković, a Snežana priznaje da je ovaj momenat bio ujedno i najemotivniji za nekadašnjeg fudbalera, a danas fudbalskog trenera.

foto: Printscreen/ Instagram

"Draganu je posebno bilo teško kada je Anju predao Igou i tada je pustio i prvu suzu, veoma emotivan momenat za njega, ali i za sve nas", kaže Anjina majka Snežana Stojković.

S druge strane, ona je bila veoma smirena.

"Ja sam bila dosta smirena, prva sam došetala sa Markom i unukom Indijom Rouz. Sve je bilo kao iz bajke, čarobno veče sa divnim i romantičnim zalaskom sunca. Ambijent, vreme, divni gosti, sve je bilo savršeno", otkrila je prve utiske Piksijeva supruga.

foto: Instagram screenshot

Anja Stojković udala se u skupocenoj venčanici čuvenog kreatora visoke mode libanskog porekla Elija Saba. Haljina je rađena specijalno za Piksijevu mezimicu.

"Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana. Divan je osećaj, zaista", iskrena je Snežana.

Na pitanje kako je Anja reagovala kada je čula govor svojih roditelja, ali i brata Marka i sestre Andree, Snežana ne uspeva da sakrije emocije.

foto: Printscreen/ Instagram

"Draganov govor je posebno oduševio sve goste, a govor sestre Andree je svim gostima naterao suze, jer je bio posebno emotivan. Verujte mi da su i meni krenule suze na oči", kaže nam Snežana.

O narednim planovima ne razmišljaju, jer su gosti sa svadbe još uvek smešteni u luksuznom hotelu u Antibu i porodica Stojković-Valente će još nekoliko dana provesti u Antibu.

foto: printscreen/ Instagram

"Anja još ispraća goste i ostala je u hotelu da uživa sa suprugom i ćerkicom", završava ona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAO IZ BAJKE: Piksijeva ćerka venčala se u MAGIČNOJ ATMOSFERI! Mlada je izgledala FENOMENALNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track