Najnovije vesti

DADILJA PRED TUŽIOCEM O LAZUKIĆU: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!
Foto: Vladimir Šporčić

SASLUŠANA

DADILJA PRED TUŽIOCEM O LAZUKIĆU: Uvek sam ga se plašila, ismejavao me i tretirao kao roba!

Stars

Iskaz dadilje ćerke Nataše Bekvalac i Luke Lazukića otkrio je za medije, kako se navodi, izvor, koji je u Tužilaštvu saznao da je J. M. pred tužiocem ispričala kako je te noći čula uvrede upućene muzičkoj zvezdi. J. M. je, takođe, jedini svedok strašne porodične situacije koja se dogodila pevačici u noći između 13. i 14. aprila tekuće godine.

 

"J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je ku*va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom. Tek kasnije, Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u UC otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina", rekao je izvor iz Tužilaštva.

 

foto: Vladimir Šporčić

Takođe, dadilja je u Tužilaštvu navodno i dodala da se Lazukića uvek plašila, te da je od njega doživljavala razne neprijatnosti.

 

"Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke", rekao je izvor.

 

foto: Kurir

(Kurir.rs/Svet.rs/Foto: Vladimir Šporčić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...