NINA PRLJA NAKON ŽESTOKE SVAĐE SA MLADENOM: Sudbina je sve što se dešava!
Foto: Printscreen Happy

NE MOŽE BEZ NJEGA

NINA PRLJA NAKON ŽESTOKE SVAĐE SA MLADENOM: Sudbina je sve što se dešava!

Stars -

Nina Prlja i Mladen Vuletić sinoć su se žestoko posvađali u vili "Parova". Ta svađa je u jednom trenutku kulminirala u Mladenovo agresivno ponašanje, zbog čega je završio u izolaciji.

"Problem je u tome što vi ne možete nigde da se iskulirate, učesnici komentarišu celu situaciju, voditeljka postavlja pitanja... Opet, da sam sama, osećala sam se nekako usamljeno i odbačeno, sada se eto nešto dešava, napravila sam neki život svoj ovde i upravo ono što znam je da je sudbina sve što se dešava. Ja jednostavno ne mogu bez muškarca u stvarnom životu, tako ne mogu ni ovde", rekla je nakon svega Nina.

foto: Happy screenshot

Inače, Nina je Mladena sinoć čak i nominovala za izlazak, što je njega veoma povredilo. Drhtavim glasom sve je objasnio u Tajnoj sobi.

"Taj moj temperament ja pokušavam da suzbijem. Nisam mislio ikoga da bijem, bilo je to neko gurkanje pa sam bio u izolaciji. Juče ujutru je počelo sa našim koškanjem i kulminiralo je sinoć, eto ona me je na kraju i nominovala, briga me sad za nominaciju, ali me zabolelo što je to od nje. Moj temperament takav kakav je suzbio me je da budem i u tekvondou, žao mi je bilo što se ona tako ponaša, a ja sve činim za nju", govorio je Mladen.

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja