KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! NATAŠA BEKVALAC SASLUŠANA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Pevačica sve vreme plakala
Foto: Dado Đilas

STOP NASILJU U PORODICI

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! NATAŠA BEKVALAC SASLUŠANA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Pevačica sve vreme plakala

Stars -

Nataša Bekvalac, nakon stresa koji je doživela kada je pre više od dve nedelje policiji podnela krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića zbog porodičnog nasilja, danas je, kako Kurir nezvanično saznaje, saslušana u Centru za socijalni rad po pevačicinoj prijavi.

Bekvalčeva je imala zakazano u 11 sati i u Centar za socijalni rad stigla je u pratni advokata Sanje Knežević i Suzane Gašić iz kancelarije Aleksić sa saradnicima.

Pevačica je sve vreme plakala i socijalnim radnicima pričala o nasilju i ponovila sve što je rekla u policiji i tužilaštvu. Kad god se priseća te kobne večeri ona ponovo prolazi agoniju. Koliko je vremena je prošlo ona se i dalje veoma loše oseća i najžalivie joj je deteta koje će nejviše da ispašta.

Pokušali smo da stupimo sa Natašom Bekvalac i njenim advokatima u kontakt, ali oni se nisu javljali na telefon.

foto: Kurir

Podsetimo, Nataša je 14. aprila primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu na Dedinju, prema njenim navodima, pretukao muž, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji.

Lazukić je navodno u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Bekvalčeva i Lazukić su u Prvom osnovnom tužilaštvu dali iskaze o porodičnom nasilju, a Luki je odrežena mera zabrane prilaska nataši 30 dana,

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UNIŠTIO FERARI OD 300.000 DOLARA! Test vožnja se završila katastrofom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track