(VIDEO) ŽENA MU JE UMRLA POSLE POROĐAJA, PA MU JAVILI DA MU JE I SIN PREMINUO: A onda se uživo u Parove javio KLJUČNI SVEDOK krađe bebe! Godinama ćutala iz straha!
Foto: Pritnscreen

TRAŽI SINA

(VIDEO) ŽENA MU JE UMRLA POSLE POROĐAJA, PA MU JAVILI DA MU JE I SIN PREMINUO: A onda se uživo u Parove javio KLJUČNI SVEDOK krađe bebe! Godinama ćutala iz straha!

Stars -

Predrag Mijatović, koji je bio gost Parova, ispričao je svoju priču i sumnju da je i on jedna od žrtava krađe beba.

Naime, njemu je posle porođaja preminula supruga, a samo jedan od blizanaca preživeo. Mijatović od početka sumnja da su za smrt njegove žene krivi ljekari, a da je njegov drugi sin živ.

Dok je on izlagao svoju priču, javila se ženska osoba koja je godinama radila u bolnici Všcu na neonatologiji i potvrdila da je bila svedog organizovanog kriminala.

"Ne bih želela da se predstavim, radila sam u bolnici i preko mene je išla sva papirologija. Bila sam svedok prepravljanja dokumenata", počela je gledatelja svoju priču.

foto: Pritnscreen

"Kad se žena porodi, ujutro se skuplja sva dokumentacja i šalje u opštinu da se prijavi. Kada dete umre, popunjavam umrlice. Međutim, dešavalo se da mi kažu, kada treba da popunim umrlicu, da nema potrebe. Po mome, sva deca koja su slata za Beograd, uglavnom su nestajala", objasnila je.

Na mnogo puta spominjanu temu o sahranjivanju dece i kremaciju, bivša zdravstvena radnica je dala šokanatan odgovor: "Radila sam i na patologiji godinu i po dana, znam šta se radilo sa bebama. Kako je moguće da se kremiraju bebe, kada kremacija postoji, nema peći. Kada je dete stvarno umrlo, roditelji se pitaju da li žele da sahrane svoje dete... Ukoliko je rečeno da je dete umrlo, a u stvar nije, rečeno je kao i ovom čoveku, da su oni već sve završili".

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track