(FOTO) DRAMA U PAROVIMA: Zerina doživela nervni slom, urla i plače zbog Lakića!
Foto: Printscreen/Happy

ALARMANTNO

(FOTO) DRAMA U PAROVIMA: Zerina doživela nervni slom, urla i plače zbog Lakića!

Stars -

Zerina je nakon povratka Izabele u vilu Parova potpuno odlepila.

Kako je svoj odnos sa Lakićem tokom njenog odsustva u vili popravila i počela da gaji ponovo neka osećanja prema njemu sada se baš razočarala.

Sinoć je počela sa dramom zbog njegovog prisnog odnosa sa Izabelom da bi jutros doživela potpuni nervni slom.

foto: Printscreen/Happy

Ona je u tajnoj sobi vrištala i plakala na sav glas i drala se na Lakića. - Pogazio si svoju reč, ne slušaš uopšte mamine savete. Ako je voliš uopšte nije problem ali nemoj da se udaljavaš od mene. Ti meni kažeš pred svima jel me još voli. Samnom ne provodiš više vreme koje si provodio, kanališ ovde sebe sa njom. Najgora sam ti bila na svetu i drugarica i prijatelj i devojka. Ja ne znam da smo se mi razišli napolju, ti meni to nisi rekao. Zamisli koja sam ja jadnica. Skloni se od mene- rekla je Zerina.

- Ja se udaljavam daj nemoj da okrećeš, ti si se udaljila hoćeš da ti dam nekoliko razloga da si se ti udaljila. Nemaš razloga da se ovako ponašaš, pitao sam te to jer se ponašaš ovako kako se ponašaš. Ej bre ti plačeš sada zbog mene. Ja se nisam udaljio i ne provodim vreme stalno sa Izabelom tu sam sa svojim prijateljima. Ti si svašta pričala o meni kada smo izašli, sinoć me podjebavaš ovde za stolom za Izabelu. Ja sam ovde sam nemam devojku, ja plešem ovde sa svim devojkama jer meni prijaju devojke. Nikada nisam rekao ružnu reč za tebe posle raskida, nema potrebe da se ovako kidaš i nerviraš sada - rekao je Lakić.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track