Najnovije vesti

TAST NIJE BIRAO REČI JER MU JE PRETUKAO ĆERKU: Prijava Luke Lazukića protiv oca Nataše Bekvalac na proveri u policiji
Foto: Marina Lopičić/Printscreen RTS

STOP NASILJU

TAST NIJE BIRAO REČI JER MU JE PRETUKAO ĆERKU: Prijava Luke Lazukića protiv oca Nataše Bekvalac na proveri u policiji

Stars

Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da ispita navode krivične prijave koju je Luka Lazukić podneo protiv oca svoje supruge Nataše Bekvalac, zbog navodnih pretnji i porodičnog nasilja.

 

Lazukić je krivičnu prijavu protiv tasta Dragoljub Bekvalca podneo preko svojih advokata ubrzo nakon prijave kojom supruga tereti njega za isto krivično delo.

foto: Marina Lopičić, Kurir

U Drugom osnovnom tužilaštvu rečeno da je dat nalog policiji za prikupljanje podataka i obaveštenja.

 

Nakon izveštaja policije tužilaštvo će odlučiti o daljim koracima povodom prijave. Nataša Bekvalac prijavila je supruga zbog nasilja jer ju je navodno tukao i naneo lake telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila.

 

Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

foto: Zorana Jevtić/screenshot YT

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Tim povodom je podneo i krivičnu prijavu protiv Nataše zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi Prvo osnovno tužilaštvo, odlučivati nakon okončanja postupka po prijavi za porodično nasilje.

 

Pored prijava protiv Nataše za lažno prijavljivanje i protiv njenog oca, Lazukićevi advokati su podneli i zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

 

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Tanjug/Kurir

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...