(VIDEO) IZBACILI SU JE IZ ŠKOLE, PRAVILA JE HAOSU U RIJALITIJU, POKUŠALA DA SE UBIJE: A danas je njen život krenuo drugim tokom...
Foto: Printskrin

VERENA

(VIDEO) IZBACILI SU JE IZ ŠKOLE, PRAVILA JE HAOSU U RIJALITIJU, POKUŠALA DA SE UBIJE: A danas je njen život krenuo drugim tokom...

Stars -

Smilja Janković, profesorka hemije proterana iz škole jer je navodno zlostavljala učenike i bivša učesnica rijalitia Parovi i Zadruga, ulazi u novo važno životno poglavlje.

Naime, otkad je napustila rijaliti šou njoj su na ljubavnom planu procvetale ruže, a sa novim partnerom planira i brak, otkriva nam njen profil na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, ona je kao emotivni status navela "verena", što bi značilo da bi uskoro mogla i da se uda.

Smilja nije pokazala svog partnera pa neki i sumnjaju da folira.

Podsetimo, kako je u jednom trenutku u rijalitiju izgledalo da navodno želi da preseče vene, produkcija ju je izbacila. "Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donešena odluka da bude izbačena iz "Zadruge", rekao je tada izvor iz produkcije.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track