Najnovije vesti

DECA SU DUBOKO NESREĆNA KAD RODITELJI ODLUČUJU: Majka Kije Kockar bez dlake na jeziku o Slobi, Luni i Anabeli!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Youtube

DALA SVOJ SUD

DECA SU DUBOKO NESREĆNA KAD RODITELJI ODLUČUJU: Majka Kije Kockar bez dlake na jeziku o Slobi, Luni i Anabeli!

Stars

Nada Zeljković, majka učesnice rijalitija Kristine Kije Kockar, razočarala se u još aktuelnog zeta, pevača Slobodana Radanovića.

 

Ona mu je oprostila sve što je uradio Kristini prilikom njihovog susreta na dan kada je obavestila ćerku da joj je umro otac, ona ne može da veruje da se ponovo poigrao njenim osećanjima, i to pod uticajem, kako smatra, njegove majke Draginje Radanović.

 

foto: Marina Lopičić

"Jedan dan se posvađa sa Lunom, njoj je bilo teško, dete povraća, pozove ga majka i onda se vraća Luni... Evo, slušaj majku, živi sa majkom... Valjda je Kija shvatila konačno kako stoje stvari. Ja radim onako da moje dete bude srećno", kaže Nada nakon što je Slobodan poslušao majku prilikom telefonskog poziva i vratio se ljubavnici Luni Đogani, te dodaje:

 

foto: Printscreen/Youtube

"Mama je odlučila, stojim iza toga, o sudbini svog deteta. A ona ne zna da su deca duboko nesrećna ako mi kao njihovi roditelji odlučujemo o njihovim sudbinama", smatra Nadica. Ona je odgovorila i Mirjani Alavanji, Slobodanovoj sestri, koja je, između ostalog, izjavila "da je Kija zlo i da psihički zlostavlja njenog brata".

 

"Ona radi na traci u nekoj fabrici. Verovatno se mnogo iznervirala zbog norme, pa je sve to izjavila", bila je kratka Nadica. Kijina mama nije htela ni da prećuti Luninoj majci, pevačici Anabeli Atijas.

 

foto: Printscreen

"Ja nijednom detetu ne bih tapšala kada povraća kao što je to radila Anabela kada je moja ćerka povraćala. "Bravo, glumica...", tako je rekla. Zamislite da kaže da moje dete glumi povraćanje? Pa i njeno dete je povraćalo, ja sam se zgrozila i potresla, jer sam se setila mog deteta. Verujte da nisam tapšala", iskrena je Nadica, koja neprestano misli o svojoj ćerki i brine za njeno zdravlje.

 

Kurir.rs/Blic TV magazin, Foto: Marina Lopičić, Printscreen/Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...