Najnovije vesti

VERICA JE U OSMOJ DECENIJI, A VELJKO PRIZNAJE: Najviše volim kada je moja žena gola!
Foto: Damir Dervišagić

UŽIVAJU U LJUBAVI

VERICA JE U OSMOJ DECENIJI, A VELJKO PRIZNAJE: Najviše volim kada je moja žena gola!

Stars

Veljko Kuzmančević kaže da mu je svejedno šta oblači njegova žena jer samo uživa u njenom telu bez odeće.

 

Kompozitor Narodnog pozorišta u Beogradu, poznatiji kao suprug modne kreatorke Verice Rakočević, tvrdi da svoju suprugu najviše voli da vidi bez odeće jer, kako kaže najlepša mu je kada je naga.

 

"Nikada Verici ne sugerišem šta treba da obuče, jer najviše volim kada nema ništa na sebi. Ona je zaista meni najlepša kada je gola", kaže sa ponosom Veljko, dok Verica uverava da Kuzmančevića ne zanimaju previše njeni modni saveti, koje mu svakodnevno daje, ali da je to ipak ne pogađa jer se on prema njoj ophodi kao prema princezi.

 

foto: Damir Dervišagić

"Moj suprug ima svoj stil oblačenja i ako se njemu neka majica sviđa, a meni ne, on će je svakako nositi. Veoma je tvrdoglav kada je oblačenje u pitanju i ja se zaista ne pitam mnogo. Ipak, što se svakodnevnog života tiče, on je divan i mnogo mi pomaže po kući. Usisava, kuva i redovno sređuje baštu u našoj kući na Avali. Veljko mi, bez preterivanja, ne dozvoljava da podignem ništa teže od čaše", kaže Verica i otkriva njihove jutarnje rituale:

 

"Ujutru me uvek probudi sokom i kafom, koje mi posluži u krevetu. Uživam pored njega i mogu slobodno da kažem da sam najsrećnija žena sa njim. Svim damama od srca želim da nađu takvog supruga", kaže Verica i priznaje da je pored svog 35 godina mlađeg partnera na pragu osme decenije života zavolela motocikle.

 

"Imam puno poverenje u Veljka kada je reč o vožnji motociklom. Uopšte se ne plašim da sa njim putujem i na duže relacije dvotočkašem i najviše uživamo u tim trenucima. Pobogu, ne bi mi ni bio suprug da nemam poverenja u njega", kaže kreatorka i tužnim glasom otkriva zbog čega joj se suprug ipak neće pridružiti na poslovnom putu na koji treba uskoro da krene.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...