ŽELJKO SKRHKAN ZBOG SMRTI  KUMA: Pevač izgubio prijatelja s kojim je delio dobro i zlo
Foto: Damir Dervišagić

VASIĆ OTKAZAO SOLISTIČKI KONCERT!

ŽELJKO SKRHKAN ZBOG SMRTI KUMA: Pevač izgubio prijatelja s kojim je delio dobro i zlo

Stars -

Željko Vasić otkazao je solistički koncert koji je danas trebalo da održi u Kombank dvorani zbog smrti kuma i najboljeg prijatelja Nikole Kojovića, saznaje Kurir. Ovaj poznati ugostitelj preminuo je iznenada u ponedeljak, u 39. godini.

- Željku je veoma teško. Ne može da se pomiri sa činjenicom da Nikole više nema. Kada su mu javili da mu je kum preminuo, odmah je otkazao koncert. Njih dvojica bili su izuzetno vezani. Poštovali su se i voleli kao braća. Bukvalno se nisu razdvajali. Pevač nije mogao da zamisli dan, a da se ne čuje sa svojim drugom. Njegova smrt za Vasića je velika tragedija. Izgubio je prijatelja sa kojim je delio dobro i zlo. Verujte da niko od porodice i prijatelja nije mogao ni da zamisli da će se ovako prerano rastati sa njim - kaže naš izvor, blizak Vasiću.

Pozvali smo i pevača, ali nije odgovarao na naše pozive. Iz njegove PR službe poručili su nam da je Željko skrhan bolom i ne želi da daje izjave. Naknadni termin koncerta biće blagovremeno najavljen, pa će svi koji su kupili ulaznice moći tada da ih iskoriste.

foto: Damir Dervišagić

Ljiljana Stanišić/foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track