MILI RASKRINKAO VESNU RIVAS: Gataro, otela si ženi stan!
Foto: Damir Dervišagić

svađa

MILI RASKRINKAO VESNU RIVAS: Gataro, otela si ženi stan!

Stars -

Milutin Radosavljević Mili nazvao je Vesnu Rivas gatarom i optužio je da je navodno na prevaru jednoj ženi uzela stan!

foto: Printscreen YT

Netrpeljivost između dvoje učesnike "Parova" iz dana u dan je sve veća, a sinoć je kulminirala kada su se pevačica i Dorćolac posvađali u dvorištu. Vesna je sedela s cimerima pored bazena i prokomentarisala je da Mili ima polnu bolest i širi zarazu po vili.

foto: Damir Dervišagić

- Čovek se ne kupa. Ima kondilome koji su mu se proširili i na stomak. Takav vam ulazi u bazen, svi koji se kupate u bazenu ćete da se zarazite - počela je Vesna, a Mili se razbesneo kada je to čuo, pa ju je napao.

- Šta ti imaš mene da komentarišeš? Gataro jedna, varaš ljude! Ukrala si ženi jednoj stan! Gledala si joj u karte navodno i uzela ženi mesto gde je živela. Sram te bilo - počeo je Radosavljević, a Rivasova mu je zapretila.

- Šta to pričaš? Ajde ponovi! Hoćeš da dobiješ tužbu? Ko je ta žena - pretila je Vesna.

Mili je rekao da je dovesti u studio da to posvedoči pre kamerama. - Znam ja tu gospođu, ispričala mi je šta si joj uradila. Dovešću je ovde, čekaj samo. Varaš ljude, uzimaš im sve - urlao je Mili, a potom udario na pevačicinu porodicu.

- Ko ti dolazi u emisije? Svi su te zaboravili. Ni sin ti ne dolazi, a tvoja ćerka iz rijalitija te je isto zaboravila. Gde ti je ćera od koje se nisi razdvajala? Toliko o vašoj ljubavi - ismevao je Dorćolac pevačicu, aludirajući na Aleksandru Subotić, koja je Vesnu nazivala majkom.

foto: Printscreen YouTube

Rivasova se tada povukla iz dvorišta ne želeći da se više raspravlja sa Milijem, ali mu je ponovila da će završiti na sudu zbog kleveta, kao i da ne zna o čemu on priča ni o kakvoj je ženi reč.

Tuča u "Parovima"

Dalila opalila šamar Marinkoviću

foto: Printscreen YT

Dalila Dragojević žestoko se posvađala s Ivanom Marinkovićem i fizički se obračunala s njim. Bivši muž Goce Tržan posvađao se sa cimerkom nakon što je za nju rekao da se "seče po rukama". To je dovelo najpre do verbalnog obračuna, a zatim i do fizičkog, kada je Dalila nasrnula na Ivana, ogrebala ga po licu, a zatim mu udarila i šamar. Njen suprug Dejan takođe je krenuo na Marinkovića, ali je obezbeđenje sprečilo dalju tuču. Dalila je zbog ovoga poslata u izolaciju i novčano je kažnjena.

Jelena Stuparušić/kurir.rs/

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KAJA OSTOJIĆ UŽIVA U GRČKOJ: Izbacila grudi u prvom planu, a onda se našalila: I nebo plače za mnom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track