MINA SE ŽALILA CIMERIMA ZBOG SEKSA MIKIJA I NADEŽDE: Nisam mogla da zaspim, ona je STENJALA I DAHTALA, a on je malu udarao! (VIDEO)
Foto: Printscreen

požalila se na žestoku akciju

MINA SE ŽALILA CIMERIMA ZBOG SEKSA MIKIJA I NADEŽDE: Nisam mogla da zaspim, ona je STENJALA I DAHTALA, a on je malu udarao! (VIDEO)

Stars -

Učesnici rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić i Nadežda Biljić pre nekoliko dana su se verili i više ne kriju emocije.

Strast između njih je i sinoć kulminirala pa su ponovo imali žestok seks.

Dok su imali vrelu akciju u sobi za rehabilitaciju nisu se obazirali čak ni na to što ih iz izolacije čuju Mina Vrbaški i Jovana Tomić Matora.

foto: Printscreen YT

Mina se jutros požalila Milanu Miloševiću i Marku Miljkoviću kako cele noći nije oka sklopila zbog njihovog glasnog se*sa.

"Nisam mogla da zaspim od Nadežde i Mikija. Ona je stenjala i dahtala, on je malo udarao. Posle mi Miki kaže "Hajde molim te ustani, otvori mi vrata". Ja ustanem, uđem unutra i na podu vidim njene i njegove gaće. Nadežda je ležala gola, digla nogu i pući se, a Miki zadihan, crven, pakao", rekla je Vrbaški.

Milan je sa oduševljenjem slušao detalje ove vrele akcije ali Mini nije bilo tako zanimljivo, naročito zbog toga što je očekivala da će u izolaciji moći na miru da spava.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja