TREBALO JE I TEBE DA VODIM U KUPATILO KAD SAM BIO S ANAMARIJOM, POŠTO NEMAŠ ŽIVOT: Gastoz osuo paljbu, NIJE MOGLA DA SE SMIRI (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

BRUTALNO

TREBALO JE I TEBE DA VODIM U KUPATILO KAD SAM BIO S ANAMARIJOM, POŠTO NEMAŠ ŽIVOT: Gastoz osuo paljbu, NIJE MOGLA DA SE SMIRI (VIDEO)

Stars -

Dalila i Gastoz ne prestaju da se svađaju! Bivši pobednici nikako da reše problem između njih. U jednom trenutku, Gastoz je čak prokomentarisao pred svima:

"Meni je baš žao što nisam uveo Dalilu u kupatilo dok sam bio sa Anamarijom. Ona nema svoj život pa samo ide i meša se u tuđe živote to obožava", zbog čega Dalila nije mogla da se smiri, jer ju je to mnogo pogodilo.

S druge strane, iako je tvrdila da posle Tihomira ne veruje i ne želi ljubav, Anamarija je ipak lagala. Posle intimnih odnosa sa Gastozom tvrdila je da je to samo kombinacija i da prema njemu ne oseća ništa, ali kako je vreme prolazilo, to se promenilo.

"Ja sam mislio da je sve bajno i sjajno, a tebi ustvari ide krv na nos. Ti nisi ništa uradila da bi ja mogao da znam kako se ti osećaš", rekao je Gastoz.

Anamaraija je pokušavala da prikrije ljubomoru i da mu objasni da nije mogla da mu priđe, jer je on "konstantno bio sa Teodorom".

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track