MINA IZAŠLA IZ RIJALITIJA, PA ODMAH RAZVEZALA JEZIK: Sloba mi je rekao sa kim će biti kada izađe! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MINA IZAŠLA IZ RIJALITIJA, PA ODMAH RAZVEZALA JEZIK: Sloba mi je rekao sa kim će biti kada izađe! (VIDEO)

Stars -

Mina Vrbaški je prethodne noći napustila rijaliti, a onda je prokomentarisala aktuelna dešavanja.

"Znala sam da ću danas da izađem, sanjala sam sve. Menjam svoj život iz korena. Vraćam se u školu, na sport. Ne postojim, javnost ništa. Sve mogu, ja sam najveći folirant. Za mene je ovo velika škola, ovde sam naučila sve najgore i sve najbolje. Ja sam u poslednja dva dana rešila odnos sa Đeksonom da prekinem, žao mi je što sam dozvolila mojoj porodici da gleda opet sve to. Iskreno, ja još uvek osećam nešto prema njemu. Krivo mi je što sam nasrnula na njega", rekla je Mina.

Ona je u rijalitiju imala strasnu vezu sa Tomislavom Panićem zbog koga je i ostavila Đeksona, ali nakon što je maneken napustio Belu kuću, ona se ponovo okrenula Nemanji.

foto: Printscreen/Youtube

"Meni se Toma dopao jer je imao takav pristup prema meni. Davao mi je najlepše komplimente, bio je potpuni kontrast Nemanji. Izgubila sam smisao za bilo šta, pravila sam gluposti. Kada je Toma otišao, mislila sam da mogu da vratim Nemanju jer sam ga do sada uvek vraćala ali izgleda da sada ne mogu. On se sada zaljubio. Meni je jednim delom jako smetala ta njegova veza sa Andrijanom", rekla je Mina.

Vrbaški se osvrnula i na najupečatljiviju priču ove sezone, ljubavni trougao između Slobe Radanovića, Kristine Kije Kockar i Lune Đogani.

"Luna je potpuno iskrena. Ja znam koliko ona njega voli, previše se vezala za njega. Odjednom se preokrenula i shvatila da ne može da bude sa njim. Sloba mi je rekao da će njih dvoje definitnivno da se pomire i da će da se pomire. Nema nikakve šanse da se Kija i Sloba pomire", bila je sigurna Mina.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track