TROJKA ANABELE I MUŽEVA: Gagi i Andrej se GRLILI i to pred pevačicinim očima!
Foto: Damir Dervišagić

Gagi i Andrej se grlili i to pred pevačicinim očima

TROJKA ANABELE I MUŽEVA: Gagi i Andrej se GRLILI i to pred pevačicinim očima!

Stars -

Porodica Atijasova i Đogani nastupali kao Fanki Dži na jednom splavu, a to je sve vreme pratio njen muž, koji se odlično slaže s denserom

Anabela Atijas, osim što brine o ćerki Luni, koja u „Zadruzi“ preživljava dramu zbog veze s oženjenim Slobom Radanovićem, bar ne mora da razmišlja kako joj se slažu bivši i sadašnji muž, jer ljubav između Gagija Đoganija i Andreja Atijasa cveta.

foto: Damir Dervišagić

Iako su nekada bili u sukobu i denser je čak bosanskog biznismena optužio da ga je prebio, sada su u sjajnim odnosima. U to se uverila i ekipa Kurira koja ih je zatekla na jednom beogradskom splavu. Anabela i Gagi su ponovi udružili snage i nastupili kao Fanki Dži. To je sve ispratio njen sadašnji muž, koji je čak došao na splav pre nje kako bi Đoganiju pomogao oko ozvučenja.

foto: Damir Dervišagić

Anabela je stigla oko ponoći i odmah otišla kod muža u separe. Kao da se nisu dugo videli, počeli su pred svima da se ljube. Pa i pred Gagijem, koji je stajao na samo dva koraka od njih s ćerkom Đoleta Đoganija Silvijom. On nije reagovao na to, ali jeste kada je Andrej ustao i njega zagrlio. Bilo mu je drago, a pogotovo kada im se pridružila i Anabela.

foto: Damir Dervišagić

- Preležali smo sve dečje bolesti. Prošlo je deset godina otkako sam se razvela od Gagija, i sada smo odlični prijatelji. On se s mojim mužem odlično slaže, čak se i druže. Imamo zdravu priču, jer nas dvoje povezuju deca. Znam da bi ljudi voleli da vadimo oči, da se svađamo, pljujemo i vređamo, ali taj film neće gledati - poručila je Anabela.

foto: Damir Dervišagić

I Gagi se složio s njom.

- Anabela u mom životu ima posebno mesto. Ona je majka naše dece i uvek ću da je volim i poštujem. Sada mi je veliki prijatelj, a njen muž je pravi gospodin. Složni smo i držimo se - izričit je Gagi.

Kurir.rs/Lj.Stanišić/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track