PORODICA SAKIĆ NE ŽALI NOVAC: Sinan daje 250.000 € za novu jetru
Foto: Damir Dervišagić

BORBA

PORODICA SAKIĆ NE ŽALI NOVAC: Sinan daje 250.000 € za novu jetru

Stars -

Sinan Sakić spreman je da plati 250.000 evra za transplantaciju jetre koja bi trebalo da bude urađena uskoro u Padovi, saznaje Kurir.

Pevačevo zdravstveno stanje iz dana u dan sve je gore i njegov organizam ne može još dugo izdržati ukoliko se pod hitno ne podvrgne operaciji. Zbog toga su ga članovi porodice, supruga Sabina i njihova deca, premestili iz bolnice za internu medicinu Kliničkog centra u jednu privatnu kliniku, odakle uskoro planiraju da ga transportuju za Italiju.

foto: Dragana Udovičić

- Sinanova porodica je i pre nekoliko meseci nameravala da ga vodi u inostranstvo i da plati sve troškove samo da bi on dobio novu jetru, ali su im lekari iz Beograda rekla da se to može uraditi i ovde, pa su odustali. Sad kada im je jasno da od toga nema ništa, da Sinan uopšte nije na listi za presađivanje organa u KC, odlučili su da više ne gube vreme.

foto: Dragana Udovičić

Već su kontaktirali s klinikom u Padovi, tamo je jedan od najpoznatijih centara za transplantaciju i trebalo bi uskoro da ga transportuju kod njih. Presađivanje jetre u Italiji košta 250.000 evra, Sinanova porodica je spreman to da plati, a pomoći će im i brojni prijatelji širom sveta, koji su sve vreme uz njih - rekao je prijatelj porodice Sakić za Kurir.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, u sredu po podne Sinanova supruga i sinovi Alen i Ernest su na lično insistiranje premestili pevača u drugu bolnicu, optuživši lekare Klinike za internu medicinu za nesavesno lečenje i za to što je on sada u teškom stanju.

foto: Dragana Udovičić

Došlo je i do incidenta kad je Ernest ušao u sukob s medicinskim osobljem, pa je morala da reaguje policija, koja je pevačevog naslednika privela.

Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević/ foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track