OTVORENO

BILO JE TEŠKO, ALI MISLIM DA JE OVAKO BOLJE ZA SVE: Darko Lazić otvorio dušu i priznao kako se oseća NAKON RAZVODA! (KURIR TV)

Stars -

Pevač Darko Lazić uhvaćen je u izlasku sa kumom Andreanom Čekić, te nije uspeo da izbegne kamere i pozornost medija. Na proslavi godišnjice braka Radiše Trajkovića Đanija, Darko i Andreana odlučili su da odvoje nekoliko minuta svog vremena da udovolje novinarima.

foto: Printscreen

"Andreana je venčala Anu, ali smo mi veći kumovi", počeo je kroz smeh Dejan i dodao: "Ako ste negde načuli da se moja bivša žena udaje, možda će opet biti kuma". Ni Andreana nije propustila priliku da se uključi u razgovor: "Bez obzira na razvod njih dvoje su normalni ljud, koji se jako lepo slažu. Ne mora uvek da bude na krv i nož, nije išlo, pa šta sad, Bože moj", objasnila je pevačica. "Prvi put posle razvoda osećam se malo odmornije. Mnogi kažu da delujem osveženo, ali tako je kad prolazite kroz nemile stvari. Svakome od nas bi bilo teško. Danas je možda prvi put posle dugo vremena da sam čak uspeo i da se odmorim", poverio se Lazić.

foto: Damir Dervišagić

"Mislim da je ovako bolje i zbog nje, i zbog mene, a naravno i zbog deteta. Sada imamo super odnos, sve se dogovaramo, tako da je super" Kako je Darko odgovorio na ostala pitanja naših novinara, pogledajte u videu:

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja