ŠABAN SA GOCOM OTPUTOVAO NA ODMOR: Kralj folka vodi suprugu na tajnu lokaciju! (PAPARACO)
Foto: Kurir

PAPARACO

ŠABAN SA GOCOM OTPUTOVAO NA ODMOR: Kralj folka vodi suprugu na tajnu lokaciju! (PAPARACO)

Stars -

Šaban Šaulić poslednjih meseci ima pune ruke posla oko organizacije velikog beogradskog koncerta u Štark Areni, zakazan za oktobar, ali je uspeo da odvoji nekoliko dana kako bi sa suprugom Gocom otputovao na mini odmor.

foto: Kurir

Paparaco Kurira uhvatio je kralja folka i njegovu lepšu polovinu na aerodromu s pasošima u rukama. Njih je do Surčina dovezao sin Mihajlo, a društvo im je pravio i jedan prijatelj.

foto: Kurir

Kako saznajemo, Šaban i Goca otputovali su najpre do Crne Gore odakle idu u Trebinje jer je pevač večeras specijalni gost na svetskom kongresu kardiologa.

Nakon toga, pevač će sa ženom otputovati na tajnu lokaciju kako bi napunili baterije jer ih po povratku očekuju pune ruke posla oko organizacije spektakla.

foto: Kurir

- Kada nemam nastupe, ozbiljno pripremam svoj veliki koncert 6. oktobra u "Areni" pod nazivom „Još ovu noć". Kao što ste verovatno čuli, odabrao sam Borka Radivojevića za šefa orkestra, tako da počinjem sa radom na repertoaru sa njim, jer mi je prioritet da sve zvuči savršeno i da publici priredim nezaboravan muzički doživljaj - rekao nam je Šaulić na aerodromu, a iako smo insistirali da nam otkrije gde će otputovati, on nije želeo da kaže.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja