ANAMARIJA U INTERVJUU PRIZNALA SVE: Sada sam zaljubljena, ALI GADI MI SE!
Foto: Happy screenshot

Ti voliš nju, a tebe ja...

ANAMARIJA U INTERVJUU PRIZNALA SVE: Sada sam zaljubljena, ALI GADI MI SE!

Stars -

Kako objašnjava, Tihomir je i te kako ljubomoran na Gastoza, sa kojim je Anamarija brzo prestala da ima odnos ispunjen strašću, već se u njega zaljubila. Ipak, smatra da jo je bolje da Gastoz ostane sa Teodorom, uprkos osećanjima koje gaji.

Rekla si Nenadu da su Teodora i on bili odvratni u tvojim očima. Da li osećaš neku ljubomoru prema njoj i da li to znači da si se zaljubila u Gastoza?

"Gadio mi je se taj prizor, ona mrtva pijana, on pijan... Ljubila se sa njih dvojicom i onda dolazi njemu, on proveo celi dan sa drugom i na kraju sa njom završi. Sve to mi se gadilo kada sam gledala. Ja sam i dalje zaljubljena u njega, iako smatram da bi mi bilo bolje da je u vezi sa Teodorom".

Gastoz i ti ste već dva dana u odličnim odnosima i mnogo vremena provodite zajedno. Da li ti je sada žao što si ga napadala da te je iskoristio i misliš li to još uvek?

"Nije mi žao što sam ga napala, tada mi je sve izgledalo tako i sve što sam rekla sam i mislila. Sada smo popravili odnose i ne mislim da se svađam više sa njim, šta god se desilo sa nama".

U "Jutarnjoj kafici" si rekla da si izdržavala Tihomira i njegovog oca.

"Pod tim 'izdržavala' sam mislila da su mi naplatili svaki dan boravka kod njih odnosno da sam kupovala hranu i sve što je bilo potrebno. Ružno je da ja to sada pričam, ali dosta mi je da me Tihomir stalno ponižava i izmišlja".

foto: Happy screenshot

Gastoz i ti ste prokomentarisali da je Tihomir opsednut vama. Zbog čega misliš da je to tako?

"Tihomir je opsednut sa nama. Da, užasno je ljubomoran na Gastoza i ne može da prežali da ja više nemam osećanja prema njemu, što me više nikada neće imati i onda nas napada".

Da li se bojiš da će se Gastoz ponovo pomiriti sa Teodorom?

"Smatram da je bolje da se pomire, nemam strah oko toga već sam se pomirila sa situacijom".

Ko po tebi pobeđuje u ovoj sezoni?

"Gastoz".

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track