VELIKI INTERVJU SA NAJINTRIGANTNIJOM UČESNICOM PAROVA! Teodora otkriva čime je Gastoz kupio: OPROSTITE MI!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA ISPOVEST

VELIKI INTERVJU SA NAJINTRIGANTNIJOM UČESNICOM PAROVA! Teodora otkriva čime je Gastoz kupio: OPROSTITE MI!

Stars -

Tokom trajanja rijalitija, Teodora je pokazala sve, od suza do smeha, svađa, zaljubljivanja... Međutim, najveću pažnju javnosti privukla je stupanjem u ljubavnu vezu sa Gastozom. Iako je mislila da su mnogi do sada imali njeno srce, smatra da ga je upravo Gastoz istinski ukrao.

Već neko vreme ti takmičari sugerišu da se kanališ, da nemaš svoje ja kada si sa Nenadom. Šta se to desilo otkako si sa njim, da li svesno menjaš taktiku ili su drugi u pravu da manipuliše sa tobom?

"Čovek nije sav svoj kada se zaljubi. Oprostite mi!"

Kako je došlo do pomirenja tebe i Gastoza? Koji je to razlog bio zbog kojeg si rešila da mu oprostiš prevaru sa Anamarijom?

"Juče u toku dana Nenad i ja smo porazgovarali o svemu što se desilo i složili smo se da smo oboje grešili i da i on i ja želimo da ispravimo stvari i pokušamo još jednom, ali ovog puta bez grešaka, inata i ostalih gluposti. Oprostila sam i ja njemu ali i on meni. Oprostili smo jedno drugom zbog toga što smo na početku veze i glupo bi bilo da se ponašamo kao da smo 10 godina u braku kada nismo".

foto: Happy screenshot

Mnogi takmičari sabotiraju tvoju vezu sa Gastozom, naročito Tihomir Filipović i Nikola Lakić. Zbog čega misliš da to rade?

"Mnogi sabotiraju zbog ličnih sukoba sa Gastozom, u nameri da mu preko moje kičme napakoste".

Kako te je Nenad prevario sa Anamarijom, ti si se onda ljubila sa Lakićem i Tihomirom. Mnoge gledaoce zanima zašto si to uradila? Da li je u pitanju osveta ili trenutak slabosti?

"Iskreno i jedno i drugo. Ego mi nije dozvolio da budem samo ja prevarena, a nemoć i alkohol su bili okidači da povučem tako glupe poteze, kao što je poljubac sa Tihomirom"

foto: Happy screenshot

Mnoge novine su pisale da ste Gastoz i ti imali seks, što te je mnogo pogodilo. Pravdala si se i umalo napustila emisiju. Zbog čega te je to toliko pogodilo, kada ti seks u rijalitiju nije stran?

"Jako me pogađa to što mi konstantno nabacuju stvari koje nisam radila i kaljaju moje ime. Prvo je bilo da sam imala seks sa ocem Aleksandre Subotić, zatim sa Albinom, Markom Perovićem i sve sam to na poligrafu dokazala. Kada nešto uradim bilo dobro ili loše uvek stanem iza svog postupka, preko glave mi je više da mi se nameću stvari koje nisam uradila i zbog toga reagujem na takav način".

Gastozovu i tvoju vezu nazivaju fejk i neretko komentarišu da prave ljubavi poput Nine i Mladena ne mogu da dođu do izražaja zbog takvih poput vas. Jednom za svagda, možeš li dati argument da ti i Gastoz niste samo prečica za dolazak do finala?

"Nenad Marinković Gastoz kupio me svojom dobrotom, velikim srcem, prijateljstvom, poštovanjem. Zaljubila sam se u njegove oči i njegovu dušu".

foto: Printscreen Happy TV

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track