SKINULA SA TRONA ZLATU, SNEŽANU I JANU: Ceca je KRALJICA romskih veselja! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

DEVLA, DEVLA

SKINULA SA TRONA ZLATU, SNEŽANU I JANU: Ceca je KRALJICA romskih veselja! (FOTO)

Stars -

Pored starog nadimka "srpska majka", koji je zaradila kao najpopularnija i najuticajnija ličnost na ovim prostorima, Ceca Ražnatović odskoro se može pohvaliti i novom titulom - kraljica romskih veselja!

foto: Dragan Kadić

Ovaj epitet dobila je jer je sve češće angažovana upravo na ovakvim događajima, a s tim se slaže i Zoran Pejić Peja, voditelja bez kojeg već decenijama ne može da se zamisli romska proslava.

foto: Dragan Kadić

"Mi umetnici radimo za narod, samim tim i za novac, i te titule nam narod dodeljuje. Za mene kažu da sam kralj voditeljskog posla, ali ja smatram da sam kralj za sve nacije, a ne samo za romsku. Isto se odnosi i na Cecu. Ona je kraljica romskih veselja, ali i veselja svih drugih nacija", smatra Peja.

foto: Printscreen

Kada je u junu 2013. godine do poslednjeg mesta napunila Ušće po drugi put u karijeri, izgledalo je da će Arkanova udovica nastaviti takav niz i da će pevati isključivo na velikim koncertima. Ali Ceca je izgleda drugačije razmišljala. Statusni simbol nacionalne zvezde valjalo je opravdati na svaki način, čak i u situacijama koje su ranije u njenom slučaju bile u domenu naučne fantastike, kao što je pevanje na privatnim veseljima. Led je probila iste godine, samo nekoliko meseci posle Ušća, nastupom na romskoj svadbi u Rimu. Rame uz rame sa Zoricom Brunclik, Vericom Šerifović, Šabanom Šaulićem.

foto: Printscreen

Ražnatovićeva je uveseljavala oko 500 svatova i za to dobila, kako se tada pričalo, čak 100.000 evra plus neverovatnih 50.000 bakšiša, i to za svega dva sata pevanja. Prošle godine bila je zvezda proslave krštenja u Danskoj. Od domaćina slavlja dobila je zlatnu ružu od 5.000 evra, kao i mnogo bakšiša, ponajviše u apoenima od po 500 evra.

foto: Printscreen

Poslednje romsko veselje popularna folkerka odradila je pre nedelju dana u Berlinu. Pola estrade sjatilo se u luksuzni hotel s ciljem da napravi vrhunsku zabavu na svadbi, a među njima su bili i Aca Lukas, Đani, Jana, Kaća Živković, Sandra Afrika, Indi.

foto: Printscreen

Šaban Šaulić decenijama je pevao na romskim veseljima, pa je zato i najkompetentniji da prokomentariše Ražnatovićkinu novu titulu.

foto: Damir Dervišagić

"Cecu zovu zato što imaju novca i smatraju da je stvar prestiža ako im dođe tako velika zvezda na veselje. Ja lično smatram da ona nije kraljica romskih svadbi", izjavio je pevač, dok se Indi smrklo pred očima kad je čula naše pitanje.

foto: Dragan Kadić

"Šta, ja da pričam o Ceci? Ja mogu samo da govorim o sebi. Hvala, laku noć", poručila je ona.

(Kurir.rs/ Ivan Ercegovčević, Jelena Stuparušić/ Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja