Najnovije vesti

MIMA KARADŽIĆ ISKRENO O ZABRANJENIM TEMAMA: Ono što je rekao o abortusu će iznenaditi žene!
Foto: Dragana Udovičić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MIMA KARADŽIĆ ISKRENO O ZABRANJENIM TEMAMA: Ono što je rekao o abortusu će iznenaditi žene!

Stars

Milutin Mima Karadžić govori o zabranjenim temama i ističe da muškarci ne smeju da brane ženama abortus.

 

HOMOSEKSUALCI I DECA

 

Nikada nisam želeo da komentarišem ono što ne razumem. Nekom delu mene je to neprihvatljivo, a u neku ruku se vodim time da svako ima pravo da živi po sopstvenim nahođenjima ako to ne vuče posledice po druge ljude, ili sutra tu decu. Ipak, pitate pogrešnog čoveka. Na tu temu ne razmišljam dublje i nikada nisam razmišljao, jer sam čovek koji previše voli žene.

 

EUTANAZIJA

 

U slučaju da je neko beznadežan i da ne postoji mogućnost da mu se pomogne, nemam ništa protiv eutanazije. Verujem da bi retko ko poželeo da živi kao biljka i da najbližima bude na teretu, ali sve su to situacije o kojima mora detaljno da se razgovara pre nego što se život nekog bića stavi u tuđe ruke.

 

LAKE DROGE

 

Kao i alkohol, kockanje i svi drugi poroci, i droga je izbor svakog ko želi da je konzumira. Za mene su svi poroci u neku ruku isti i na njih vas niko neće naterati lopatom. I da se legalizuje i da se ne legalizuje, oni koji žele da uzimaju, uzeće ih i da ih zatvorite u podrum.

 

foto: Vladimir Šporčić

PSIHIJATAR

 

Mi iz starije garde naučeni smo da se sami nosimo sa problemima i ako treba, da ih potisnemo. Ne kažem da je tako ispravno, ali smatram da ne treba raditi protiv sebe i ići kod raznih kvazistručnjaka, ukoliko nemamo neki veliki problem. Kada se radi o pravim doktorima, koji će da doprinesu da nekome bude bolje, to nikada nije sramota. Skromno mislim da što manje treba da ličimo na one zemlje gde i kučetu nabavljaju psihologa, šta znamo mi, sigurno se žalilo da mu je potrebno sa nekim da popriča.

 

ABORTUS

 

Abortus je stvar lične odluke. Ne možemo braniti ženama da abortiraju i da se pravimo pametni, pogotovo mi muškarci, koji i ne možemo zatrudnimo. Bilo bi lepo kada bi se što više dece rađalo i kada niko ne bi morao da se odluči na tako težak korak, ali ko smo mi da bilo kome određujemo da li će takav korak napraviti ili ne i šta će raditi sa svojom trudnoćom.

 

PROSTITUCIJA

To je najstariji zanat na svetu i, ruku na srce, legalizovali je mi ili ne, tu je, pa je tu. Legalizacijom bismo postigli da određene devojke budu zdravstveno osigurane, ali to ni u najmanju ruku ne znači da ne bi postojale i masovno one koje bi se i dalje, krijući, bavile tim zanatom.

 

RAZVOD

 

Ako je brak loš i nedostojan sreće tih koji su u istom, sramota je ostati u njemu. Kao što nisam za brak onda kada izaziva nezadovoljstvo, tako nisam ni za to da ljudi posle dva meseca stupe u takvu zajednicu i razvedu se brže nego što su se vratili kući od matičara.

 

foto: Dragan Kadić

SEKS NA EKS

 

Seks na jednu noć je situacija koja se većinu puta ne planira već se desi spontano i to nije nikav razlog za osudu. To se prosto dogodi i mislim da ne postoji muškarac kom u određenim periodima takav odnos ne odgovara, ili koji takav odnos nije imao.

 

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...