Najnovije vesti

IVAN PRIZNAO U KOGA JE ZALJUBLJEN, PA ZAPANJIO SVE KONSTATACIJOM: Devojke pred kamerama obično ne žele da budu sa mnom, ali sve se menja KADA SE ISKLJUČE
Foto: Happy screenshot

NADA SE

IVAN PRIZNAO U KOGA JE ZALJUBLJEN, PA ZAPANJIO SVE KONSTATACIJOM: Devojke pred kamerama obično ne žele da budu sa mnom, ali sve se menja KADA SE ISKLJUČE

Stars

Ivan Marinković otkrio je šta planira da realizuje pošto izađe iz rijalitija. Naime, pošto je priznao svoja osećanja koja gaji prema Zerini, on otkriva kako se nada da će se između njih dogoditi nešto.

Misliš li da ima šanse da se između vas desi nešto ozbiljnije ukoliko bi neke stvari promenio ili se malo više potrudio da osvojiš njeno srce?

"Ne znam da li će se između nas ovde desiti nešto, ali znam da Zerina sigurno oseća nešto prema meni. Obično devojke pred kamerama, iz nepoznatih razloga, nemaju hrabrost da budu sa mnom a jedva čekaju da izađemo napolje. Posle 'Poligrafa', mislim da je Zerina shvatila kako stvari stoje, tako da možda se nešto promeni".

Uskoro ćeš postati otac. Osećaš li strah od svega što te čeka kada se rijaliti završi, ali to vešto prikrivaš?

"Rekao sam sinoć sve što mislim o tome, tako da ništa ne prikrivam. Nemam strah, već to shvatam kao novu obavezu kao roditelj i verujem da će me to učiniti još boljim".

Istina je da si se odao alkoholu, iako sam znaš da to nije rešenje. Misliš li da ćeš moći to da iskoreniš ili ti je zapravo potrebno nešto da te pokrene?

"Znam da nije rešenje, ali isto tako znam da ću po završetku sezone imati puno više bitnijih stvari kojima ću se baviti i zbog kojih neću imati vremena da razmišljam o alkoholu".

Sinoć si na "Poligrafu" izjavio da te je strah da ne ostaneš bez posla, kao i da planiraš da pokreneš sopstveni biznis. O čemu je reč?

"Nemam nikakav poseban plan što se biznisa tiče, konkretno, ali znam da ću deo novca uložiti u nešto. Odvojiću vremena da dobro razmislim šta će to biti".

Koji je tvoj glavni cilj u ovoj šestoj sezoni i koga vidiš kao pobednika?

"Cilj mi je da do kraja gledaoci vide sve ono što pokazujem svih ovih meseci i da to rezultira što boljim plasmanom, jer je to ipak merilo svega onog što radimo. Kao pobednika vidim sebe!"

foto: Happy screenshot

(Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...