SNIMCI NASMEJANIH KIJE I SLOBE SU JE DOTUKLI: Luna na ivici suza! SMRADE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Daily Motion

ZANEMELA

SNIMCI NASMEJANIH KIJE I SLOBE SU JE DOTUKLI: Luna na ivici suza! SMRADE! (VIDEO)

Stars -

U rijalitiju "Zadruga" učesnici su tokom noći gledali snimke koji su nastali prethodnih dana u Beloj kući, nakon čega je Luna Đogani bila na ivici suza.

Naime, kada je došao red na snimak sa proslave rođendana Kristine Kije Kockar, ugledavši Slobu Radanovića kako nasmejan obleće oko supruge

Tada je Sloba blisto pored Kije, dok su zajedno čitali čestitke koje je ona dobila. Večeras su zadrugari imali priliku da vide ovu interesantnu situaciju, pa su je i prokomentarisali.

"Ja sam se potrudio da taj rođendan provedem uz Kristinu, da joj ulepšam taj dan. Ja sam samo rekao da je Lunin otac svratio kod mojih i ne znam zašto sam ja zbog toga smrad. Hteo sam da budem uz nju za rođendan, bilo mi je drago zbog nje. Nisam razumeo o čemu je pričala, o toj novoj adresi, ona je rekla da će biti tamo, ja ništa nisam odgovorio", rekao je Sloba.

foto: Printscreen Daily Motion

Dok je gledala snimak, Luna Đogani je kratko prokomentarisala da je Radanović "smrad".

"Nemam komentar, nisam ja akter, nemam šta da komentarišem", rekla je Luna, a zatim dodala:

"Komentarisao je "Ne mogu ja to da zabranim njima" a kada sam mu ja prenela taj razgovor sa tatom bilo mu je kao drago. Sad mu to ne odgovara, šta god da kažem blam me je".

Kija nije želela previše da komentariše ovu situaciju, te je navela da postoji još mnogo situacija u kojima su ona i njen muž govorili o zajedničkom životu ali i o Luninim roditeljima.

Kurir.rs/Foto: Printscreen DailyMotion

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track