ŽELJKO JOKSIMOVIĆ DIVIO SE PREMINULOM SINANU: To nesebično davanje i tu ekstazu NIKADA NISAM VIDEO... Svaki put je pevao KAO DA JE POSLEDNJI
Foto: Damir Dervišagić

POTRESEN

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ DIVIO SE PREMINULOM SINANU: To nesebično davanje i tu ekstazu NIKADA NISAM VIDEO... Svaki put je pevao KAO DA JE POSLEDNJI

Stars -
1 / 20 Foto: Vladimir Šporčić

Željka Joksimovića i te kako je pogodila vest o smrti kolege pevača Sinana Sakića. Divio mu se kao umetniku, kao pevaču koji je uvek nesebično davao i 120 odsto sebe, zbog čega smatra ga smatra jedinstvenim, posebnim, neponovljivim. "Sinan Sakić je toliko emotivno proživljavao svaku pesmu dok je interpretirao... To nikada nisam video. Uopšte nije bitno da li volite tu muziku, taj žanr. Ti moraš da razumeš emociju koju nosi, moraš to da prepoznaš. To nesebično davanje na sceni. Tu ekstazu", Željkove su reči.

Pevač je iskazao i ogromno poštovanje koje je gajio prema preminulom Sinanu.

"Pevao je svaki put kao da je poslednji, a opet poslednje koncerte je imao kao da je prvi put na sceni koliko se davao. Jedno je kad pevate u studiju i pruzite maksimum. Ali pevaš hiljaditi put istu pesmu i ponovo to radiš sa emocijom koju prepoznaju i oni koji možda ne razumeju tvoj jezik. To je bio Sinan. I to je za iskreno i duboko postovanje i nezaborav", rekao je Joksimović.

Sinan Sakić preminuo je u ranim jutarnjim časovima, saznaje Kurir, u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu. Biće sahranjen u Loznici, najverovatnije u ponedeljak.

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja