Najnovije vesti

ADIL NE MOŽE DA NAĐE PRAVE REČI, TUGA ZA SINANOM GA SAVLADALA: Bio si idol, kavaljer, ČAROBNJAK... Hvala ti, DOBRI MOJ! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

SLIKU GLEDA, OSMEHA SE SEĆA

ADIL NE MOŽE DA NAĐE PRAVE REČI, TUGA ZA SINANOM GA SAVLADALA: Bio si idol, kavaljer, ČAROBNJAK... Hvala ti, DOBRI MOJ! (FOTO)

Stars

Vest o smrti Sinana Sakića veoma je pogodila Adila Maksutovića, koji od tuge nije znao kako da na najbolji način opiše sve ono što mu je on značio. Istakao je kako je imao tu čast da sa njim zapeva, da ga on najavi pred 10.000 ljudi, da ga upozna i vidi njegovu nežnu emotivnu dušu, koja će mu zauvek nedostajati.

"Niti mogu, niti umem na pravi način da ti se zahvalim za svu pomoć i podršku koju si mi pružio na početku karijere... Ne mogu ni da opišem kako se upravo osećam, dok gledam ovu sliku i prisećam se tog osmeha i tvojih suza dok ti pevam... Bio si veći od najvećih... Bio si pevačina... Bio si idol... Emotivna duša najnežnija... Pravi umetnik... Najveći kavaljer... Bio si čarobnjak... Muzika je ostala uskraćena za velikana... Malo je reći uskraćena... Deo muzickog neba i stvaralaštva nestaje sa tobom... jer ti si bio sve to... ti si original... Niko posle tebe neće ponoviti tvoje uspehe, dostići kvalitet tvojih pesama niti doživeti tolike ovacije na koncertima... Baš kao na toj slici, pružio si mi ruku kada je trebalo... Imao sam tu čast da pevam na istoj bini sa tobom... Doživeo sam da me Sinan Sakić najavi pred 10.000 ljudi... Moj Sindza... Hvala ti dobri moj... Odmori se... Sada ste obojica na nebu...", potpisao je Sinanovu fotografiju Adil, te mu uputio poslednje zbogom.

 

A post shared by Adil (@adilmaksutovic) on

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...