SINAN JE UZ PESMU "SINE MOJ" LIO SUZE, A OVO JE RAZLOG ZAŠTO: Plakao sam kao dete... SVAKO SVOJ TERET NOSI
Foto: Youtube screenshot

DIRLJIVO

SINAN JE UZ PESMU "SINE MOJ" LIO SUZE, A OVO JE RAZLOG ZAŠTO: Plakao sam kao dete... SVAKO SVOJ TERET NOSI

Stars -

Poznato je da je preminuli pevač Sinan Sakić umeo često da zaplače na sceni. Sve svoje emocije lak oje prenosio na publiku pevajući, a posebno onda kada bi i sam zaplakao. Međutim, pesma uz koju je plakao drugačije svakako je ona Muharema Serbezovskog, naziva "Sine moj".

Razlog je taj što je njegov sin Rašid bio pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora, jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. godine u Loznici. Od trenutka kada je pevač čuo da mu je sin umešan u zločin, suze su lile niz njegovo lice i tako je uvek bilo. U novembru protekle godine Rašid je osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju na kaznu zatvora od 12 godina, dok je Radomir Lazić zbog pokušaja ubistva Sakića osuđen na kaznu zatvora od godinu i po dana.

Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. godine u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića. On im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice, navedeno je bilo tada u izveštaju. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

Lazić je osuđen jer je sa umišljajem pokušao da ubije Sakića, pošto je tokom tuče u Sakića ispalio više hitaca i lakše ga povredio. Sinan je u jednom intervjuu ispričao da je za to saznao dok je bio na nastupu u Švajcarskoj.

"Počeo sam da plačem. Ja sam profesionalac. Na nastupu sam, smejem se, a kad siđem dole plačem ko malo dete. Bilo me je sram da izađem na ulicu", iskreno je govorio, te priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom.

"Kad sam se vratio iz Švajcarske sin mi je bio u bolnici. Nisam otišao da ga posetim. Bio sam povređen. Bilo mi je žao, kako je moglo da dođe do takve situacije između njih dvojice? Spavali su zajedno. Kako je to moglo da se desi? Rekao sam: 'Ni u snu ne idem.' Samo jednom u životu sam otišao kod njega u zatvor. Svako neka nosi svoj teret. Ako mu nešto bude trebalo, ja ću mu dati, poslaću mu, ali više neću dolaziti", bile su Sinanove reči.

Sinan Sakić preminuo je danas u ranim jutarnjim časovimja, saznaje Kurir, u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu. Sahranjen će biti u Loznici.

1 / 20 Foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track