KIJA JE CAR: Sloba ishvalio ženu pred ukućanima! Luna POBESNELA i rekla mu OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

HAOS

KIJA JE CAR: Sloba ishvalio ženu pred ukućanima! Luna POBESNELA i rekla mu OVO! (VIDEO)

Stars -

Tokom "Igre istine" došlo do nove svađe između Lune i Slobe, a blogerki nije bilo pravo kada je čula koje reči je pevač izgovorio za svoju suprugu.

foto: Printscreen Youtube

Sve je počelo kada je Zorana Stefanov rekla da je promenila mišljenje o Radanoviću, te da sada ima negativan stav o njemu, jer smatra da on zavlači kako Kiju i Lunu, tako i ostale zadrugare i gledaoce. Ona je tražila od njega da se jasno izjasni i kaže koga voli.

"Ajde da čujem da sam ja paćenica... Evo sada si rekao neki osećaj krivice... Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde", viknula je tada Kija na Slobu.

foto: Printscreen Youtube

"Kiju volim kao osobu, Lunu volim kao ženu! Ja sam ustao pre nekoliko večeri i rekao da volim Lunu Đogani", rekao je Sloba.

Zorana je zatim pitala pevača da li bi prekinuo svaki kontakt sa Lunom ukoliko bi došlo do pomirenja između njega i Kije.

"Kija i ja imamo odnos katastrofa! Ja sam hteo da imamo korektan odnos. Ja o njom imam super mišljenje. Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak", rekao je on, na šta mu je Luna besno odbrusila.

foto: Printscreen Youtube

"Ne želim tebe pored sebe", rekla je Đoganijeva.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA OD SEKSEPILA: Katarina Živković se skinula u kupaći, svi gledaju u njene GRUDI i ZANOSNE obline! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track