REKLA JE DA BI BILA SA NJIM DA NEMA SLOBE: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

OTKRIVENO

REKLA JE DA BI BILA SA NJIM DA NEMA SLOBE: Luna raskrinkana, sve je bliža sa ovim učesnikom! Radanović izgoreo od ljubomore! (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović je danas priznao da je ljubomoran kada neko priđe Luni Đogani.

"Šta ja radim? Ti i ja smo završili! Naivna sam! Šta ja toliko radim što tebi smeta? Što se družim sa ljudima? Šta sam se promenila? Stvoreni ste jedno za drugo. Kada si sa njom dobar, onda mene kanališ. Nisam glupa! Liži se sa njom! Nije to ljubaznost! Nemoj da lažeš! Idi pravdaj se za čokoladu! Ako me je neko nasamario ovde, onda si to ti! Ti si me napravio budalom pred celim svetom! Ceo život ću biti ljubavnica zbog tebe! Idi kod svoje divne žene", rekla je Luna Slobi.

foto: Printscreen/Youtube

"Kako je glupa! Da li je realno da je neko toliko naivan? Zanima me od sinoć do danas kako si promenila mišljenje? Biće ti žao! Doneo sam ti danas palačinku šabane jedan! Marš bre klošaru jedan! Je.ala te ona u du.e! Kajaćeš se! Ja sam se već pokajao", govorio je Sloba.

U nastavku je Luna dobila pitanje od Milana Miloševića koje se odnosilo na njeno druženje sa Markom Miljkovićem. Đoganijeva je izjavila kako će nastaviti druženje sa Markom, a onda je Sloba izjavio da je ljubomoran.

foto: Printscreen/Youtube

"Smatram da je Marko skroz kul, nema veze sa muvanjem, prija mi njegovo društvo. Krivo mi je što se svako moje druženje sa muškarcem smatra muvanjem", izjavila je Luna.

"Da, ljubomoran sam! Devojko, pričali smo sa kojim muškarcem bi bila da nisi sa mnom, ti si rekla sa Markom!", rekao je Sloba.

"Njih dvoje su se čudno gledali, ti flertuješ dok gledaš, možda nesvesno", rekao je Milan Milošević.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track