Najnovije vesti

INDIRA JE RANO POSTALA BAKA, A SIN JOJ SE OŽENIO RUSKINJOM: Svako je kovač svoje sreće, to nikome ne treba oduzeti!
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENO O PORODICI

INDIRA JE RANO POSTALA BAKA, A SIN JOJ SE OŽENIO RUSKINJOM: Svako je kovač svoje sreće, to nikome ne treba oduzeti!

Stars

Folk pevačica Indira Radić već nekoliko godina vodi miran život daleko od medija.

Indira Radić posvećena je sinu, njegovoj ženi i unuku, iako je nekada harala muzičkom scenom, čini se da joj više prija da bude daleko od estradne gungule.

Pevačica otkriva kako provodi slobodno vreme, kao i kako se snalazi kao baka.

Mladi ste postali baka, šta vam je donelo rođenje unuka?

- Na to što sam mlada postala baka gledam kao na prednost i to je po mom mišljenju savršena okolnost. Smatram da je prelepo kada mlada žena postane majka i kada sve dođe u svoje vreme. Ostvariti se kao majka na početku života je u svakom smislu prelep osećaj i tako treba da razmišlja svaka devojka, žena. Sada su se granice pomerile i žene masovno rađaju i posle 35. Tada nekako i ne stignete da dočekate svoje unučiće, a treba biti vitalan i nositi se s tim kako treba. Imala sam sreće da sam se mlada i udala i rodila, sa 24 sam rodila sina i on se mlad oženio i dobio sina, tako da mogu samo da budem srećna zbog svega što se moje porodice tiče.

foto: Damir Dervišagić

Koliko često provodite vreme sa unukom?

- Trenutno nismo zajedno, unuk mi je otišao u Moskvu. Majka ga je odvela da vidi familiju jer je ona tamo rođena, pa će neko vreme provesti sa njima. Kada god je tu i kada smo u mogućnosti, iskoristimo priliku da se vidimo.

Kako se slažete sa snajom i njenim roditeljima?

- Moj unuk ima predivnu majku, koja o njemu brine najbolje što može. Snaja je iz divne porodice i njeni roditelji su dobri ljudi. Mi se baš nešto i ne razumemo, s obzirom na to da su iz Rusije. Prija i prijatelj znaju da sam pevačica i javna ličnost, ali zaista ništa više od toga. Ne pričamo mnogo i nemamo odnos kakav mi u Srbiji tradicionalno negujemo sa familijom. Oni ne pričaju srpski, ja ne pričam ruski, pa nemamo mnogo prostora za razgovor. Što je dobro, jer se zbog svega toga još više cenimo, volimo i poštujemo.

Kako ste reagovali na to da vam je snaja Ruskinja?

- Iz svog iskustva i gledajući ono što sam preživela sticajem niza okolnosti, znam da se ne treba mešati u izbor svoje dece i pričati im o bračnom drugu i načinu na koji će sa partnerom živeti, sređivati prostor, usmeravati dete i sve ostalo što zajednica donosi. Iskustvo, ne samo moje, nego i mnogo ljudi oko mene, pokazuje da je najbolje da se niko nikome ne meša i da pusti druge da žive kako hoće. Ni u vezu, ni u život, ni u šerpu.

foto: Damir Dervišagić

Dakle, svom sinu se nikada niste mešali u izbor?

- Apsolutno nikada. Nikada nisam bila taj tip roditelja. Imao je potpunu slobodu što se tiče izbora kakav život će živeti, načina na koji će usmeriti sebe, sada i svoju porodicu. Sloboda svima nama treba da bude prioritet i tako sam se oduvek postavljala prema svom detetu. Uvek sam tu da pomognem i posavetujem ako treba, ali za ostalo sam mišljenja da je svako kovač svoje sreće i da mu to pravo ne treba oduzimati.

Gde sa svojom porodicom živi vaš sin?

- Moj sin sa porodicom živi na relaciji Moskva-Beograd, na šta sam se navikla. Trudimo se da se vidimo kada god možemo i može samo da mi bude drago što ima stabilnu porodicu i normalan život. Mama je tu, pa je tu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Indira hitovima zaludela Beograđane

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...