TOTALNO DRUGAČIJA PRIČA VAN RIJALITIJA! KIJA: Nećemo se razvesti, planiramo decu! SLOBA: Ispravićemo greške kada izađemo!
Foto: Printscreen/Premijera

ZBUNJUJU GLEDAOCE

TOTALNO DRUGAČIJA PRIČA VAN RIJALITIJA! KIJA: Nećemo se razvesti, planiramo decu! SLOBA: Ispravićemo greške kada izađemo!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović bili su na korak do toga da sačuvaju svoj brak - nakon što mu je žena priznala da ga voli, pevač je isto učinio prošle nedelje u emisiji "Amidži šou".

Nakon toga su se srećni i nasmejani vratili u rijaliti, a samo nekoliko sati posle emisije, Sloba je svojim ophođenjem prema Luni Đogani, sa kojom je Kiju prevario, prokockao svaku šansu da mu žena ponovo oprosti javnu preljubu i izdaju.

Pre nego što je do toga došlo, pred kamerama "Premijere" govorili su o planovima za budućnost.

foto: Printscreen/Daily Motion

"Mi smo pričali o tome da damo drugu šansu našem braku, ali na tome tek treba da se radi. Imamo mnogo toga da razrešimo, ali, u svakom slučaju, na dobrom smo putu, bar za tu dobru komunikaciju. On će izaći kao moj zakoniti muž i to će sigurno biti još neko vreme", rekla je Kija i dodala:

"Ni jedno ni drugo ne želimo da se razvedemo, a što se tiče dece, ako sve bude kako treba, to će biti sledeće."

Sloba je, takođe, potvrdio da želi da sa suprugom obavi razgovor i reši sve probleme koji su im kvarili sreću.

foto: Printscreen Youtube

"Kad izađemo napolje, sešćemo i obaviti malo dublji, dubokoumniji razgovor, detaljnije ćemo se zapitati da li nam i šta nam treba u životu i da li smo spremni da ispravimo te greške i nesuglasice koje su nas razdvajale", rekao je tada pevač, koji se nakratko osvrnuo i na tadašnji odnos sa Lunom.

"Imala je neki stav koji me je odbijao od nje, jednostavno oterala me je sama od sebe, ne znam zbog čega je to uradila...", iščuđavao se Sloba.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OTIŠAO U ČISTAČE ULICA: Andrija Milošević promenio profesiju, pa sve nasmejao do suza! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track