GOŠĆA U ISPOVESTIMA ISPRIČALA POTRESNU PRIČU: Pokušavao je na sve moguće načine da mi otme dete, plašila sam se da je ne ščepa, a ja je neću stići!
Foto: Printscreen Youtube

ZASTRAŠUJUĆE

GOŠĆA U ISPOVESTIMA ISPRIČALA POTRESNU PRIČU: Pokušavao je na sve moguće načine da mi otme dete, plašila sam se da je ne ščepa, a ja je neću stići!

Stars -

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i ovog utorka na programu imaju "Ispovesti".

U goste im je večeras došla Gordana Milićević, koja je poželela da podeli svoju tužnu priču sa celom Srbijom. U pitanju je ispovest o nasilniku koji je pokušao da joj oduzme dete.

Gordana je bila u šoku kada je shvatila šta se dešava sa njenom dvanaestogodišnjom ćerkom i da postoji neki čovek koji joj kupuje slatkiše i obećava svašta, ne bi li je odvukao u svoj automobil:

foto: Printscreen Youtube

"Nikad ga u životu nisam videla, kupovao joj je slatkiše ispred te prodavnice i obećavao da će joj pokloniti reket. Od početka sam je upozoravala da ne ide sa njim i da ne ulazi ni u kakva kola. Nije mi bilo svejedno. 5-6 puta joj je kupovao slatkiše i govorio joj je da je talentovana. Zvučalo mi je glupo, zašto bi joj neko nudio tako skup sport i govorio: ako joj roditelji ne daju, on će je odvesti da vidi kako je to, samo kako bi krenula sa njim. Pokušavao je na sve moguće načine da je ubedi. Zatim je jedan dan beli auto konstantno prolazio pored naše kapije i rešila sam da idem da vidim ko je i šta hoće. Sve poklanja nešto besplatno, a ja u životu ništa nisam dobila besplatno, sve sam platila. Dala sam joj novac da opet kupi slatkiše, a ćerka mi je rekla da je to taj trener u belom autu. Ja krenem ka kapiji, a ona je već bila na polovini, plašila sam se da je ne ščepa, a ja je neću stići. A on je stao i otvorio suvozačevo mesto, a ona je stala na vratima i pričala sa njim, ja potrčim. uzmem je, i pitam ga šta hoćeš. Počeo je zatim da me vređa i pita ko sam sad pa ja. Tresla sam se od šoka, i uslikala tablice. Mislila sam da će on da pobegne, ali se vratio i krenuo na mene. Zatim je moj brat potrčao za njim. Opet se vratio i izašao napolje iz auta i počeo da urla na mene i unosi mi se u lice. Provocirao je sve redom. On je imao 40 godina, i već je od ranije poznat policiji. Nisam mogla da spavam, tresla sam se od nervoze", ispričala je Gordana.

Gordana još uvek živi u strahu, iako je dotični čovek u pritvoru:

"Otkud znam da neće doći mom detetu da se osveti, jer mu se nije ostvarila namera. Ja smatram da neke svari ne mogu da sprečim, a moram dete normalno da pošaljem u školu. On je treutno u pritvoru", izjavila je Gordana u strahu.

Pored toga Gordanu život nije mazio, te se vratila u prošlost i sa nama podelila još jedan traumatičan period kroz koji je prošla.

foto: Printscreen Youtube

Gordana se prvi put porodila sa osamnaest godina. Sa detetom je sve bilo u redu, a zatim je došlo do potpunog preokreta:

"Došla sam da se porodim i primila me je doktorka koja je bila vrlo neprijatna i koju inače niko ne voli. Ona me je porodila i rekla da ću kasnije videti dete. Sve je bilo kako treba, jedino kilaža kod bebe nije bila u redu. Kako mi niko nije doneo dete, ja sam se zabrinula, išla sam od sobe do sobe i tražila dete. Zatim su mi rekla da je beba u inkubatoru. Pogledala sam dete i nije mi bilo nikakve razlike u odnosu na ostalu decu. Posle sat vremena došli su kod mene u sobi i rekli da sada ništa nije u redu. Došla je doktoka i rekla da je deta u strašno lošem stanju, ima nešto u stomaku, nerazvijena pluća i nešto na mozgu. Ja sam se srušila. Ustala sam u 4 sata ujutru iz kreveta i došla do inkubatora i ponovo se srušila. Ubrzo mi je saopšteno da mi je dete umrlo. Izgubila sam glas od šoka, nedelju dana nisam mogla da pričam. Kad sam došla kući, prokrvarila sam. Muž me je odveo u bolnicu i nastupila je sepsa. Na sreću uspeli su da me spasu", izjavila je Gordana.

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track