ZBOG SLOBE OSTALA JE BEZ SVEGA: Kijina majka otkrila šta je njena ćerka IZGUBILA zbog braka sa nevernim Radanovićem!
Foto: Youtube screenshot

Potresno

ZBOG SLOBE OSTALA JE BEZ SVEGA: Kijina majka otkrila šta je njena ćerka IZGUBILA zbog braka sa nevernim Radanovićem!

Stars -

Kiji Kockar život se promenio za 180 stepeni kada ju je suprug Sloba Radanović prevario pred kamerama rijalitija "Zadruga" sa Lunom Đogani, nakon čega se i sama uselila na imanje u Šimanovcima, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji iz njenog života pre rijalitija.

foto: Printscreen YT

Kija je pre nekoliko dana u razgovoru sa Nadežom Biljić otkrila da trenutno nema zdravstveno osiguranje jer ga je izgubila kada je napustila posao stjuardese, kao i da je to veoma brine.

"Ranije sam imala osiguranje od firme, a kad sam počela da radim u Emiratima imala sam svetsko osiguranje koje je najbolje jer važi svugde u svetu. Sad, kad sam se vratila u Srbiju, ostala sam bez osiguranja. Nisam zdravstveno osigurana. Videću šta ću raditi po tom pitanju kad izađem iz rijalitija", rekla je ona.

foto: Printscreen/Youtube

Kijina majka Nadica se u intervjuu osvrnula na situaciju u kojoj se njena ćerka našla zbog napuštanja posla i naglasila da Sloba snosi krivicu za to.

"Mnogo mi je teško što Kija pati, ali ja nemam šta njemu da kažem. Kriv jeste, ali ne mrzim ga. Žao mi je što je moju ćerku sputavao u napredovanju u kompaniji, što je zbog njega došla u Srbiju i napustila posao", istakla je Kijina majka.

Kurir.rs/ Svet/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track