Najnovije vesti

NOVI TRANSFER NA MEDIJSKOM NEBU: Nataša Miljković napustila RTS i prešla na TV Prvu, a imala je samo JEDAN USLOV!
Foto: Zorana Jevtić

JOŠ JEDAN TRANSFER

NOVI TRANSFER NA MEDIJSKOM NEBU: Nataša Miljković napustila RTS i prešla na TV Prvu, a imala je samo JEDAN USLOV!

Stars

Novinarka Nataša Miljković za nekoliko nedelja oprostiće se od Radio-televizije Srbije, gde je provela 14 godina i karijeru će nastaviti na Televiziji Prva. 

"Nedeljama su trajali pregovori čelnih ljudi TV Prva i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovanja, što joj je uslišeno. Nataša je pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca. Nedavno je saopštila na RTS-u da odlazi sa ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor", rekao je izvor i dodao da će novinarka najverovatnije voditi emisiju koja će se baviti problemima društva, a da je transferu kumovala Maja Nikolić, njena venčana kuma.

"Mi konstantno radimo da okupimo najbolji voditeljski i novinarski tim kako bismo proizveli najbolji program. Tako će biti i u narodnoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja", rekla je Slađa Paunović, potparol Prve Televizije.       

Podestimo, pre nekoliko meseci voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević prešli su sa Pinka na Prvu, a sa RTS je otišao Žika Šarenica na Pink.  

foto: Prinstcreen

Kurir.rs/Blic/Foto Zorana Jevtić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PET NAJVEĆIH MEDIJSKIH TRANSFERA U SRBIJI! Prvoplasirani transfer će vas ostaviti bez teksta!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...