OVAKO JE VUK PRIČAO PRE SVADBE: Aleksandra mi je sudbina iako to mnogo osporavaju! Radimo na bebi! (FOTO)
Foto: printscreen happy.tv

veselje

OVAKO JE VUK PRIČAO PRE SVADBE: Aleksandra mi je sudbina iako to mnogo osporavaju! Radimo na bebi! (FOTO)

Stars -

Učesnici rijalitija "Parovi" Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević, venčaće se danas u vili.

Vuk je od povratka iz "Kampa otpisanih" uplovio u vezu sa Aleksandrom, i od tada su ubrzo odlučili da je vreme da se venčaju.

Oni tvrde da su mnogo zaljubljeni i da će sve ovo što imaju nastaviti i nakon rijalitija, a on je pred samo venčanje za Happytv.rs otkrio kako se oseća.

"Danas je dan "D", veliki dan za mene. Velika je tenzija od sinoć, međutim, nadam se da je danas neće biti. Ne znam da li imam tremu ali sam veoma napet i nervozan".

foto: printscreen happy.tv

Tvoje namere sa Aleksandrom su ozbiljne. Misliš li da nakon završetka „Parova“ vaša veza zaista može da se nastavi i opstane?

"Mislim da mi je ona sudbina iako mnogi to osporavaju. Volim je i radimo na bebi. Napolju smo dogovorili sve, pravu svadbu. Iz dva različita smo sveta ali postoji nešto jače od nas što nas veže.

Tokom prethodnih dana si imao konflikte sa dosta učesnika. Koga smatraš najvećim naprijateljem u vili?

Veza i venčanje sa Aleksandrom me je indirektno dovelo u situaciju da zaratim gotovo sa svim učesnicima. Posle svadbe počinje rat sa većinom takmičara. Mnogi me ne vole, neki mi se čepe jer me se boje, ali malo kvalitetnih ljudi u vili ima trenutno. Najveći neprijatelj mi je Gastoz, ali rijaliti neprijatelj.

foto: Printscreen Happy TV

Irma danima preti da će se potruditi na sve načine da uništi vaše venčanje. Zbog čega to radi, i misliš li da će uspeti u svojoj nameri?

"Ona je zaljubljena u mene i to baš ozbiljno, razočarala me je. Neka radi šta hoće na svadbi i neka pokaže svoje pravo lice.

Aleksandrini roditelji su rekli da ne žele da dođu na vaše venčanje. Da li te ta njihova odluka povredila i šta je po tebi pravi razlog njihovog ne odazivanja na vaš poziv?

"To je njihov izbor, smatram da je razlog ponašanje pojedinih učesnika proteklih dana prema meni i Aleksandri. Možda i dođu... Nikad se ne zna. Oni veoma lično doživljavaju rijaliti. Aleksandra i ja se volimo i to mi je najbitnije.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Foto: Printscreen Happy.tv

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA BADRIĆ SE VERILA ZA 7 GODINA STARIJEG PREDUZETNIKA: Pojavila se na aerodromu i skrivala DIJAMANTSKI prsten! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja