EKSKLUZIVNI PAPARACO IZ TURSKE: Ana i Rasta iskeširali  15.000 evra za letovanje!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

ŠIROKO

EKSKLUZIVNI PAPARACO IZ TURSKE: Ana i Rasta iskeširali 15.000 evra za letovanje!

Stars -

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta spadaju u najtraženije izvođače na našoj estradi, ali su našli vremena i za odmor, i to ne bilo kakav.

Paparaco Kurira ulovio je supružnike u jednom ekskluzivnom hotelu u turskom letovalištu Belek, a kako saznajemo, ovo zadovoljstvo koštalo ih je čak 15.000 evra!

Naslednica na prvom mestu... Dok Ana drži Taru, Rasta nadgleda situaciju
Naslednica na prvom mestu... Dok Ana drži Taru, Rasta nadgleda situacijufoto: Kurir

Naime, oni su odabrali rizort koji se prostire na površini od čak 405.000 kvm, a gostima su na raspolaganju privatna plaža duga 700 metara, spa centar, teretana i tržni centar. Sobe su s pogledom na Sredozemno more i šumu pistaća. U okviru hotela gostima je dostupna italijanska, francuska, turska i internacionalna kuhinja, kao i plodovi mora. Egzotični kokteli, zdravi smutiji i arhivska vina dostupni su u osam barova, smeštenih u okviru odmarališta, a jedan od restorana svakodnevno priprema meni posebno za decu. Ana i Rasta iznajmili su vilu u okviru kompleksa, ali to sigurno ne predstavlja problem za par koji uzima visoke honorare za svoje nastupe.

foto: Kurir

Iako je gostima ovog luksuznog odmarališta zagarantovana privatnost, naš paparaco uspeo je da im je na trenutak naruši. Kao što se vidi na fotografijama nastalim pored bazena, pop pevačica i reper na letovanje su poveli i devetomesečnu ćerkicu Taru, a društvo im je pravila i dadilja. Ana se ipak nije odvajala od naslednice, držeći je sve vreme u naručju, dok se njen partner odmarao na ležaljki, povremeno bacajući pogled na svoje dame.

foto: Kurir

Iako je pevačica već mesecima na dijeti, očigledno je da je još daleko od top-forme u kojoj je nekada bila, ali sudeći po bikiniju koji je obukla, očigledno da nema komplekse zbog viška kilograma. Sa druge strane, Rasta je uspeo da zadrži liniju koju je stekao krajem godine, posle stroge dijete na koju se bacio nakon što je postao tata.

foto: Kurir

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RASTA IZAZVAO NA DVOBOJ ESTRADNOG MAGA: Namlatiću veću lovu od Popovića (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track