OGLASIO SE MATORIN OTAC: Prihvatam ćerkinu vezu sa Sanjom!
Foto: printScreen jutjub

PONOSAN

OGLASIO SE MATORIN OTAC: Prihvatam ćerkinu vezu sa Sanjom!

Stars -

Otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić, otkrio je da se nije odrekao svoje ćerke zato što je naklonjena istom polu, kao i da će nju i njenu devojku Sanju Stanković lepo ugostiti pri izlasku iz "Zadruge".

foto: Printscreen

Tata jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija sa ponosom je pričao o svojoj naslednici, a na pitanje da li je tačno da je ljut na nju zbog toga što je u rijalitiju našla devojku, on kaže da to nije istina.

foto: Printscreen/Youtube

- Ona je tatin sin! Imam ja sina, bratanca, ali Jovana je tatin sin. Nju prozivaju da se tata nje odrekao, ali ona je moja ljubav. Ja sam bio iznenađen šta sve pričaju. Priča Saške Karan da sam je se odrekao, odakle to, ne znam - počeo je on i dodao da će ćerku i njenu devojku dočekati kako dolikuje:

foto: Printscreen

- Dobro mi došla, Sanja! Naješćemo se, napićemo se! Ona je meni dobro došla, i ona i njena porodica i svi - zaključio je on.

foto: Printcreen

Hranislav je evocirao uspomene i na Jovanino detinjstvo i rekao da je ona bila dete za uzor.

foto: Printscreen YouTube

- Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Kasnije se posvetila borilačkim veštinama, tekvondu, i bila je jedna od vodećih u tom sportu. Međutim, doživela je jednu povredu od devojke koja je kasnije postala olimpijska pobednica. Jovana je bila odličan učenik, završila je tehničku školu. Nikada joj neću oprostiti što je tamo završila gde nije trebalo. Ona je trebalo da završi fakultet i da diplomira - rekao je njen tata.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI OKO NJEGA SU VRIŠTALI OD SMEHA: Andrija Milošević ispričao vic o Pinokiju i ponovo izazvao lavinu komentara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track