JUNSKI LAST MINUTE: NE PROPUSTITE NEVEROVATNU PONUDU! LETUJTE U GRČKOJ UZ POPUSTE I DO 40%!
Foto: Promo

JUNSKI LAST MINUTE: NE PROPUSTITE NEVEROVATNU PONUDU! LETUJTE U GRČKOJ UZ POPUSTE I DO 40%!

Stars -

Tragate za smeštajem za porodičan odmor? Odgovarao bi vam dobar hotel koji može da obezbedi kvalitetnu uslugu po povoljnoj ceni? Danas baš imate sreće jer je aktuelna izvanredna ponuda turističke agencije ,,Travelland’’ sa kojom tokom možete letovati po cenama sniženim i do 40%!

foto: Promo
foto: Promo

Idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru – Grčka je omiljena u našem narodu..Sunčanih dana je mnogo a sezona traje od maja do novembra kada Halkidiki poseti hiljade turista.

foto: Promo
foto: Promo

Na oko stotinka kilometara južno od Soluna nalazi se Hanioti, poznato letovalište Kasandre. Karakteriše ga predivna peščana plaža, oivičena parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje pored mora. Klima je, u ovom delu Grčke, izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume i kristalno bistrog mora. U centru mesta se nalazi veliki trg od koga se šire male ulice sa mnoštvom prodavnica, taverni, restorana...

foto: Promo
foto: Promo

U Haniotiju je, na oko 350m od plaže, smešten hotel Grand Victoria. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena. Sobe su opremljene telefonom, satelitskom televizijom, klima-uređajem i sve imaju terasu.

foto: Promo
foto: Promo

Neke sobe imaju i opremljenu kuhinju. Hotel poseduje još i restoran za doručak, TV salu, igraonicu, ležaljke i suncobrane na bazenu, vrt, teren za odbojku, bilijar, stoni tenis, bar, snek-bar kraj bazena, sef na recepciji..i još mnogo toga. Sada je idealan trenutak da iskoristite odlične ,,Travellandove’’ ponude jer letovanje u ovom hotelu sebi možete priuštiti po cenam sniženim do 40%! Letovanje za dvoje odraslih i dvoje dece uz uslugu polupansiona košta već od 570€.

foto: Promo
foto: Promo

Iskoristite odlične ,,Travellandove’’ ponude te po sniženim cenama i do 40% letujte na prelepoj obali Grčke, u odličnom Grand Victoria hotelu, u Haniotiju.

1 / 10 Foto: Promo

Promo tekst - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track