DOŠLA JE DO FINALA, A IMA OŠTEĆEN SLUH: Izazovna takmičarka Zvezda Granda je imala život poput filma!
Foto: Printskrin

DOLAZI IZ NEMAČKE

DOŠLA JE DO FINALA, A IMA OŠTEĆEN SLUH: Izazovna takmičarka Zvezda Granda je imala život poput filma!

Stars -

Jedna od najintrigantnijih finalistkinja ovogodišnje sezone "Zvezda Granda" svakako je Monika Ivkić (28), koja je podigla nezapamćenu pompu oko sebe već sa prvim pojavljivanjem u ovom muzičkom takmičenju.

Osim što je žiri osvojila time što je jedna od retkih kandidatkinja koja se podjednako dobro snalazi u pop i folk numerama, Monika je skrenula pažnju na sebe i atraktivnim izgledom, koji se nikada nije libila da stavi u prvi plan noseći izazovne odevne kombinacije.

foto: Printscreen/TV Prva

Iako je ovo prvi put da se Ivkićeva pojavljuje u "Zvezdama Granda", kandidatkinji velika scena nije strana, budući da je osvojila čak četvrto mesto u RTL muzičkom šou programu "Nemačka traži zvezdu".

Monika je najveći deo svog života provela u Beču, gde i sada radi kao knjigovođa u Birou, a za detinjstvo u Gradačcu je veže nimalo prijatna uspomena zbog koje posledice vuče celog života.

foto: Printskrin

"Kada sam imala četiri godine, baka i deka, koji su me čuvali u Gradačcu, dali su mi bombonu. Dok me nisu gledali ja sam zavukla omot od bombone u levo uvo i on je tamo ostao tri dana zbog čega sam dobila stravičnu upalu. Nakon operacije sam ostala gluva na levo uho", ispričala je jednom prilikom u "Zvezdama Granda" Ivkićeva, time obrazlažući zbog čega ponekad ima problem sa intonacijom.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/TV Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja