ŠOKIRAN NJIHOVOM SVAĐOM: Filipova otac ne želi Mariju Anu za snajku! Neću da imam u kući OVAKVE SCENE! (FOTO)
Foto: Printscreen

ne slaže se sa njihovom vezom

ŠOKIRAN NJIHOVOM SVAĐOM: Filipova otac ne želi Mariju Anu za snajku! Neću da imam u kući OVAKVE SCENE! (FOTO)

Stars -

Učesnici rijalitija "Zadruga" Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić imaju burnu vezu, a Filipov otac Zoran je voditeljki Dušici Jakovljević rekao da nije nimalo optimističan kada je u pitanju ta romansa.

Naime, on je došao kao manekenova podrška, pa je prokomentarisao snimak svađe ovog ljubavnog para i dao svoje mišljenje.

"Marija Ana ne odustaje. Po mom mišljenju kriv je Filip, on treba da se pokupi i ode, ali neće, ali Marija Ana ne odustaje", ponavljao je Zoran.

foto: printscreen Jutjub

Filipov otac je rekao da nije optimističan što se tiče dalje veze njegovog sina i Marije Ane, a onda prokomentarisao kakav je odnos imao sa pevačicom, budući da mu je voditeljka prenela da je Smiljanićka izjavila da je manekenovi roditelji ne vole.

"Ja stvarno nisam optimista. Ovo dete je izjavilo da Filipovi roditelji ne vole Mariju Anu? Ako se neko nekome poveravao, onda je to Marija Ana, Filipovoj mami. Mi se uvek pozdravimo. Ja se sad pitam, kako je ona izvukla taj zaključak da Filipovi roditelji ne vole Mariju Anu", bio je začuđen Filipov otac.

Filip je često pričao: "Lepo su govorili moji roditelji" - dodala je Jovana, drugarica Marije Ane.

"Ja sa Filipom nikad nisam razgovarao o Mariji Ani. Ako je moj sin izabrao tu personu, on će da živi sa njom. Samo ne bih voleo da imam u kući ovakve scene. Niti da oni imaju ovakve scene", rekao je Filipov otac.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track