NAKON BURNIH DANA, U RIJALITIJU SMEH DO SUZA: Cimeri RASPLAKALI trudnu Miljanu Kulić, a onda se ona okrenula ka Slobi i ODBRUSILA MU ZA MEDALJU! (VIDEO)
Foto: PrintScreen YouTube

ZBIJALI ŠALE

NAKON BURNIH DANA, U RIJALITIJU SMEH DO SUZA: Cimeri RASPLAKALI trudnu Miljanu Kulić, a onda se ona okrenula ka Slobi i ODBRUSILA MU ZA MEDALJU! (VIDEO)

Stars -

Nakon burnih dana, u Beloj kući vlada zatišje, a Zadrugari su se danas okupili u spavaćoj sobi i zbijali šale. Toliko su se šalili da su trudnu Miljanu Kulić doveli do suza!

Naime, Sloba Radanović i Lepi Mića su najviše prednjačili u tome. Iako je svima bilo zanimljivo pričajući sa njom, pa su se čak i šalili na njen račun, Kulićevoj je to počelo da smeta, pa je zaplakala.

Kada su zadrugari shvatili da su povredili svoju cimerku počeli su da joj se izvinjavaju, a prvi da izgladi odnose je prišao Mića.

foto: PrintScreen YouTube

"Miljana, ne smeš da se ljutiš na nas. Ja ću te svaki dan ispitivati po dva sata i sve ćeš da znaš. Znaćeš zemlje, stanovništva, glavne gradove. Ni ja ne znam sve, ni Marko", tešio ju je Lepi Mića.

Kako su provokacije usledile sa pevačeve strane, trudnica je pobesnela, pa je vrisnula na njega.

"Sloba, jedan glupson, ispada da bolje zna od mene. Pevač jedan običan, a ja sve znam. Ti ne znaš reči pesme, a ne nešto drugo" , govorila je plačljivim glasom Kulićeva.

Miljana je potom razgovarala sa Banetom Čolakom, a kada se malo smirila, i ona se sama izvinila pevaču što ga je uvredila.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track