LUNA OTVORILA DUŠU CIMERIMA: Ovo je bio NAJEMOTIVNIJI trenutak u rijalitiju! A to nije sve...Otkrila je i NAJNEGATIVNIJI... (VIDEO)
Foto: PrintScreen

PRIZNALA

LUNA OTVORILA DUŠU CIMERIMA: Ovo je bio NAJEMOTIVNIJI trenutak u rijalitiju! A to nije sve...Otkrila je i NAJNEGATIVNIJI... (VIDEO)

Stars -

Do kraja rijalitija "Zadruga" ostalo je par dana i svi željno iščekuju da saznaju ko će biti pobednik, kao i kakav će biti rasplet ljubavnog trougla između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar.

Blogerka je danas otvorila dušu cimerima i ispričala koji je za nju bio najemotivniji trenutak u Beloj kući.

foto: printScreen jutjub

"Najpozitivniji emotivni trenutak je kada je Sloba dobio to da vidim psa za osmi mart. Negativan trenutak je bio kada smo se Sloba i ja raskinuli. Sinoć sam išla do svakog ćoška, plakala sam kao kiša i sećala sam se svih lepih stvari koje su mi se desile sa voljenom osobom. Rekla sam Drvetu da mislim da sam malo i luda jer osećam da će mi sve nedostajati. Mislim da ću izaći jača i neću više biti tako naivna i neću verovati ljudima. Kajem se zbog nervnih slomova i zbog psovki, to ne doliči jednoj devojci. To nisam ja, zato mi je krivo, ja nisam takva to mi se nikad u životu nije desilo. Ali eto, ovde sam osetila takvu emociju kao nikada ranije. Nikada nikog nisam volela kao Slobodana", rekla je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track