EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO ZAHLAĐENJA ODNOSA MEĐU SUPRUŽNICIMA: Aleksandra otvorila dušu, priznala šta se to događa novopečenom bračnom paru! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

neslaganja

EVO ZAŠTO JE DOŠLO DO ZAHLAĐENJA ODNOSA MEĐU SUPRUŽNICIMA: Aleksandra otvorila dušu, priznala šta se to događa novopečenom bračnom paru! (FOTO)

Stars -

Zahlađenje odnosa novopećenog rijaliti bračnog para, Aleksandre Vasiljević i Vuka Đuričića, iznenadila je mnoge, a učesica je Vuku prilikom sinoćneg izbacivanja dala glas.

foto: Printscreen

Učesnica je odgovara na pitanja o odnosu sa svojim rijaliti izabranikom:

Ništa se nije promenilo. To je u ovim uslovima sasvim normalno. Ja sam perfekcionista i gledam da sve pude pod konac. Zasmetalo mi je par puta neko njegovo ponašanje, ali se isporstavilo da je to tako trebalo da bude. Sve je rešivo, pa i ta naša mala svađa. Ne mogu tako male stvari da nas sruše.

foto: Printscreen/TV Happy

Koji glavni razlog zahlađenja odnosa Vuka i tebe?

Zamerala sam mu što se previše spušta na nivo pojedinih učesnika, kako bi odigrao ovu igru. U nekoliko navrata nije davao odgovore vezano za naš odnos, bar onako kako bi trebalo, ali smo i to rešili. Jednostavno, ja sam ta njegova žica koja može da ga uzdrma i smiri. Zato i nekad ostane bez teksta ili da pogrešan odgovor.

Da li ti je drago što on nije naputio vilu?

Ja sam njemu dala glas za izlazak, ne zato što ga ne želim ovde pored sebe, već zato što treba da sredi neke stvari koje se tiču našeg života napolju i on to dobro zna. Naravno da mi nije zamerio, šalio se sinoć malo. Mnogo posla nas čeka napolju, pa sam iz tog razloga želela da izađe. Ne bi mi bilo svejedno da budem sama ovde i da smo razdvojeni, ne bi mi bilo svejedno da je ispao i naravno da mi je drago što je tujoš uvek, u jednu ruku. A u drugu... pa, taj posao napolju može i da sačeka. Stičemo sve.

foto: Printscreen/TV Happy

Vuk se požalio da ne pokazuješ dovoljno da ti je stalo do njega. Da li si se možda pokajala zbog veze i braka sa njim?

Zna on šta je u mom srcu kada ostanemo nasamo, bez bubica. Ja sam neko ko ne pokazuje 100% sve svoje emocije. Krijem od javnosti koliko to mogu, mada je pored njega to teško. On je taj kog volim, ko mi izmami osmeh na lice na dan bar 1.000 puta. Sa njim želim sve. Daleko bilo da sam se pokajala, ovo mi je najveći uspeh sa 22 godine.

foto: Happy screenshot

Tvoji roditelji nisu došli zbog Gastoza na venčanje, kako ti tvrdiš. Kako mišljenje sada imaš o njemu?

Tačno. On je pokazao svoje pravo lice u milion situacija u poslednje vreme, Na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa mnom, ne bi li iznervirao Vuka, ali mu to neće uspeti. To su za mene gnjide od ljudi. On je jedan jednokratni manipulatorsitnih mrava kao što su ove devojke, koje je prošetao kroz WC i tuš kabine. Ja sam Mont Everest, a on nema opremu za penjanje. U kanalu je odavno.

foto: Happy screenshot

Ko po tvom mišljenju pobeđuje u ovoj sezoni?

Delim svoje mišljenje sa mužem. Teodora je devojka koja je prošla sito i rešeto, jako mlada. Ona je pobednik, naravno red Vuka i mene, jer se nas dvoje ne merimo sa ovim ljudima. Mi smo pobedili pre mesec dana.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ HappyTv.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track