KOMŠIJA ISPRIČAO JEZIV DETALJ IZ ŽIVOTA DARKA KOSTIĆA: Deca često dolaze i traže ga, a on uzima ključeve od sale za tenis...
Foto: Damir Dervišagić

KREATOR SASLUŠAN U POLICIJI

KOMŠIJA ISPRIČAO JEZIV DETALJ IZ ŽIVOTA DARKA KOSTIĆA: Deca često dolaze i traže ga, a on uzima ključeve od sale za tenis...

Stars -

Posle vesti da je Darko Kostić navodno pokušao da siluje maloletnog učesnika takmičenja "Neki novi klinci", mnogobrojne komšije odbijale da govore o kreatoru, ali je jedan ipak otkrio šokantne detalje iz njegovog života.

"Često dolaze deca i pitaju: "Je l' tu Darko?". Pitam se šta će im Darko, ali svi ovde znaju da voli maloletne osobe. Dešavali su se razni incidenti u zgradi zbog svega toga, jer su u pitanju dečica. Uzimao je ključeve od sale za tenis 14.6. a vratio ih je 17.6", kaže jedan komšija.

Podstimo, kako je Kurir sinoć objavio, Kostića je prijavio 15-godišnji dečak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Žrtva je učesnik emisije "Neki novi klinci". Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dečak je zatim pobegao i podneo prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner sinoć tamo nije pronađen.

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a lekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track