ĐOGANIJEVA IZNELA DETALJE IZ PROŠLOSTI: Živela sam s dečkom u osmom razredu!
Foto: Youtube screenshot

Šokantno

ĐOGANIJEVA IZNELA DETALJE IZ PROŠLOSTI: Živela sam s dečkom u osmom razredu!

Stars -

Luna Đogani šokirala je cimere izjavom da je kao maloletnica, dok je išla u osmi razred osnovne škole, živela s dečkom!

Popularna blogerka pričala je o svojim bivšim vezama i priznala da se sa svega 14 godina osamostalila i živela sa muškarcem. Kako je rekla, njena majka Anabela Atijas tada nije bila u Srbiji, već u Sarajevu, pošto se posle razvoda od njenog oca Gagija Đoganija udala za Bosanca Andreja Atijasa.

- Bio je kod mene stalno. Praktično smo živeli zajedno, svaki dan je bio u mom stanu i spavao je kod mene. Moji su tada bili u Bosni - šokirala je blogerka.

Ipak, ta veza nije opstala, i to zbog toga što ju je dečko prevario, ni manje ni više, nego sa drugaricom.

- Ja ulazim u toalet kafića ispod moje zgrade, kad tamo imam šta da vidim! On se ljubi s mojom drugaricom. Zalupila sam mu vrata ispred nosa i pobegla u stan - ispričala je ona.

foto: Dragana Udovičić

Nakon toga, Đoganijeva je otišla do hotela, gde se njen bivši dečko Sloba Radanović osamio, i ponovo se posvađala s njim.

- Imam samo još dva dana da budem pored tebe - rekla je Luna, a Sloba joj je rekao da će razmeniti brojeve.

- Ne! Ti bi da me vidiš, da budeš nakratko srećan, a ja da patim - rekla je ona, a Radanović se naljutio na nju i isterao je iz hotela.

Luna je nakon toga pred ukućanima komentarisala svoj i Slobin odnos, a na pitanje da li je njihova veza bila vredna ičega, ona je negirala.

- Nije bila vredna ničega. Ja sam u tom trenutku slušala srce, a da sam kalkulisala, ne bih ovako prošla i ne bi me svi mrzeli. Prošla bih bolje. Sada su mi stvari jasnije i znam da sam bila samo zanimacija. Bila sam tu za njega da mu nadomestim ono što mu je falilo u braku. Onda kada je shvatio da ga Kija voli, promenilo se sve. Ona je priznala i njega je to poremetilo - ispričala je Luna, a Sloba je prevrtao očima.

foto: Printscreen Pink Tv

Sloba neodlučan

POMIRIO BI SE S KIJOM

Iako tvrdi da voli Lunu Đogani, Sloba Radanović je otkrio i da ne bi imao problem da se pomiri sa još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar.

- Ukoliko napolju shvatim da želim da budem s Kijom, to ću joj i reći. Uvek sam slušao srce. Ako mi srce bude tako reklo, pokajaću se i to joj reći - rekao je Sloba, a Kristina je rekla da svom suprugu ne bi dala treću šansu.

- Ne bih mu pružila šansu, popričali bismo, to je sve. Volim ga, ali tako je najbolje za mene, moram da mislim na sebe. Boleće i trebaće vremena da prebolim, ali tako je najbolje. Teško mi je da mislim da će biti s nekom drugom, s Lunom. Neću da budem pored takve osobe, ne želim da ostanem ni prijatelj s njim - rekla je Kija.

foto: Printscreen

Jelena Stuparušić/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track