KIJA RAZBUCALA KONKURENCIJU I ODNELA 50.000 €: Otkrila šta će biti sa brakom sa Slobom i kako će potrošiti nagradu! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

Pobednica ZADRUGE

KIJA RAZBUCALA KONKURENCIJU I ODNELA 50.000 €: Otkrila šta će biti sa brakom sa Slobom i kako će potrošiti nagradu! (VIDEO)

Stars -

Kristina Kija Kockar pobednica je prve sezone rijalitija Zadruga sa osvojenih 55,14 posto glasova publike. Odmah nakon proglašenja podelila prve utiske.

- Potajno sam se nadala da će narod stati uz mene i jeste stao i presrećna sam. Ipak sam se malo kolebala jer nisam imala ništa organizovano, ništa nisam znala, ne znam kakvo je stanje - rekla je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kako se u duelu našla sa Lunom Đogani, koja je osvojila drugo mesto, Kija nije krila sreću što je baš ona bila pored nje.

- Ovo je za mene moralna pobeda, pogotovo što sam se našla u duelu sa Lunom, puno mi je srce i drago mi je što to je tako bilo. Čestitam i Luni i Slobodanu i svim zadrugarima, u svakom slučaju su otišli sa nekom vrednom nagradom - rekla je ona.

foto: Printscreen

Na pitanje o razvodu kratko je odgovorila.

- Ja sam već rekla da će se to desiti, taj razvod je neminovan, dobila sam mnogo štošta, ali sam izgubila Slobodana. Ne može i jare i pare. Otvorena sam za nove stvari, polako sa ljubavlju, ali sam otvorena za sve lepe stvari.

Na kraju nismo mogli a da je ne upitamo šta će uraditi sa nagradom koju je osvojila, a ona nam je kratko rekla:

- Nekretnina u Beogradu! - rekla je kroz osmeh Kristina.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VODILA JE BORBU SA VETRENJAČAMA: Evo ko je Lunu sve dočekao kući i gde je Sloba (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track