SAMO U TRAVELLANDU: LETUJTE NA PLAŽAMA ČAROBNOG DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 309€!
Foto: Promo

SAMO U TRAVELLANDU: LETUJTE NA PLAŽAMA ČAROBNOG DUBAIJA PO CENI VEĆ OD 309€!

Stars -

Privlače li vas veliki gradovi i beskrajne peščane plaže istovremeno? Zvuče vam interesantno moćni svetski centri, luksuzni hoteli i drugačije kulture? Ako ste neodlučni po pitanju destinacije za letovanje možda je pravi trenutak da razmislite o prestonici luksuza – Dubaiju! Uz aranžmane turističke agencije ,,Travelland’’ odmor u jednom od najfascinantnijih grdova sveta vas neće koštati mnogo. Cene su već od 309€!

foto: Promo
foto: Promo

Južni deo Arabijskog poluostrva bio je praktično nepoznat svetu sve do šezdesetih godina prošlog veka. Tada stanovništvo ovog dela sveta živelo od ribolova i lova na biserne školjke a surova priroda, oskudica i topla pustinjska klima sprečavali su da se naselja razviju u bilo šta veće od prosečnog ribarskog sela.

foto: Promo
foto: Promo

Situacija se drastično promenila sa otkirćem nafte šezdesetih godina prošlog veka od kada Dubai beleži samo prosperitet i prerasta u jedan od najmoćnijih gradova na svetu. Dubai se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura ali ono što turiste najviše privlači tokom letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i plaže sa belim peskom.

foto: Promo

Bilo da ste ljubitelj izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina – plaže Dubaija poput Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach-a će ispuniti sve vaše želje. Dubai svojim posetiocima nudi još mnogo toga.

foto: Promo

On je grad vrhunske zabave u kome nikada nije dosadno. Dragulj Arapskog sveta je jedinstven po svojim kontrastima i spoju modernog i tradicionalnog. Posetioci ga opisuju pravim rajem na zemlji i destinacijom za putovanje iz snova.

foto: Promo
foto: Promo

Dubai, svoje spomenike kulture brižljivo čuva - džamije, muzeje, galerije, starinske kvartove i islamske kulturne centre pa ne čudi što staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta.

foto: Promo
foto: Promo

Ako ste spremni za novo iskustvo, da zaboravite sve što ste do sada videli i znali o ovom delu sveta – sada je pravi trenutak! Dubai možete posetiti po ceni već od 309€ a u ,,Travellandovoj’’ ponudi na raspolaganju stoje fenomenalni hoteli sa 3, 4 ili 5 zvezdicaCitymax Bur, Sheraton, Habtoor, Dukes i mnogi drugi. Pravo vreme za rezervaciju ovog putovanja iz snova je upravo danas jer specijalna akcija traje do 22. juna!

foto: Promo

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji ,,Travelland’’ agencije: http://www.travelland.rs/

foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track